reklama
Madzia_S
Matka Polka
No my niestety nie zamówimy-po sprawdzeniu ceny . Skusimy sie tylko na dodatkowe Hibby właśnie. Bo komary nie śpią i trzeba uważać.
Madzia_S
Matka Polka
130 zł to kosztuje pierwsza dawka...Ogólnie wszystko wynosi około 1000 zł- oczywiście rozłożone w czasie.
dytek
Fanka BB :)
Jesteśmy już po wizycie u ortopedy. Było całkiem przyjemnie (W-wa na Lindleya), lekarz był bardzo delikatny i Paulinka nawet nie zapłakała. Od razu w gabinecie zrobił usg bioderek i jest OK. Pod koniec kwietnia mamy się zgłosić jeszcze raz kontrolnie.
Pytaliśmy się czy to nie zawcześnie na podnoszenie główki jak leży na brzuszku- bo mam wrażenie, że troszkę za "silnie" to robi. Po badaniu stwierdził, że nie widzi u niej oznak zbyt mocnego napięcia mięśniowego, np. bo gdy podniesie główkę to jest w stanie ją przekręcić na drugi bok. Więc chyba jest OK.
A jutro idziemy do pediatry, zobaczymy ile się niuni utyło- bo widocznie urosła.
Pytaliśmy się czy to nie zawcześnie na podnoszenie główki jak leży na brzuszku- bo mam wrażenie, że troszkę za "silnie" to robi. Po badaniu stwierdził, że nie widzi u niej oznak zbyt mocnego napięcia mięśniowego, np. bo gdy podniesie główkę to jest w stanie ją przekręcić na drugi bok. Więc chyba jest OK.
A jutro idziemy do pediatry, zobaczymy ile się niuni utyło- bo widocznie urosła.
Madzia_S
Matka Polka
Cholera, juz sama nie wiem. Tak mi to połozna środowiskowa wyliczyła.To jest zdaje się ogólna suma, za wszystkie szczepienia, łacznie z Hibbem. Zobaczę, jak Mała zareaguje na pierwsze szczepienie-czy nie będzie miała biegunki, goraczki.
reklama
Podziel się: