reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pediatra - zalecenia

reklama
Antares, Irenka dwa tygodnie temu ważyła 6900g. I też wielkoludem nie jest. Właśnie wyrosła z rozmiaru 68, zaczynamy 74 i Pampersy 4. Choć mam wrażenie że zupki, deserki i dwukrotne nocne cycanie służy jej ostatnio... Zważymy się w przyszłym tygodniu bo idziemy do szczepienia.

pozdrawiamy wszystkie dziewczyny,dawno mnie tu nie bylo wiec powtarzam pytanie,ile kropli vigantolu dajecie bobaskom dziennie, i czy oprocz tego cos jeszcze?

Kacha to indywidualnie lekarz dawkuje te kropelki vigantolu, bo to zależy od tego jak duże jest dziecko i od innych rzeczy też. My powinniśmy dawać około 2 kropli vigantolu ale przyznam się szczerze że czasem zapominam... ::) Od czasu do czasu daję mu też cebion (witaminę C) 3 kropelki, no i też jak mi się przypomni to ze 3kropelki multi cebionu (tam jest więcej witamin)

My dajemy 2 kropelki Vigantolu... też czasem zapomnę ale ustawilam sobie w końcu te kropelki koło przewijaka i teraz rzadko zapominam :)
Daję też 2 razy w tygodniu Cebion 5 kropelek

reklama
Wit A- 1 kropelka dziennie, wit D3 - 2 kropelki dziennie, czasem jak zmarzniemy, albo jakis nosek zapchany to 5-10 kropelek Cebionu.

Remeny, a dlaczego przechodzisz juz na pampersy 4? 3 sa do 9 kg. Marcel ostatnio, tj 22 sierpnia wazyl 7100. Nie wiem czy dobrze sprawdzam te centyle...wychodzi mi miedzy 3 a 10 .

Do góry