reklama
Antares, Irenka dwa tygodnie temu ważyła 6900g. I też wielkoludem nie jest. Właśnie wyrosła z rozmiaru 68, zaczynamy 74 i Pampersy 4. Choć mam wrażenie że zupki, deserki i dwukrotne nocne cycanie służy jej ostatnio... Zważymy się w przyszłym tygodniu bo idziemy do szczepienia.
Kachna321bum
Fanka BB :)
U nas na wadze 7900, i ja niestety też chyba "rosnę"
Kacha to indywidualnie lekarz dawkuje te kropelki vigantolu, bo to zależy od tego jak duże jest dziecko i od innych rzeczy też. My powinniśmy dawać około 2 kropli vigantolu ale przyznam się szczerze że czasem zapominam... : Od czasu do czasu daję mu też cebion (witaminę C) 3 kropelki, no i też jak mi się przypomni to ze 3kropelki multi cebionu (tam jest więcej witamin)
dynia
papla maniakalna
My dajemy cebion multi 6 kropli codziennie i 2 krople devikapu co drugi dzień
A centyli nie pamiętam muszę w domu sprawdzić
A centyli nie pamiętam muszę w domu sprawdzić
reklama
Aska K
Mama Marcelka:)
Wit A- 1 kropelka dziennie, wit D3 - 2 kropelki dziennie, czasem jak zmarzniemy, albo jakis nosek zapchany to 5-10 kropelek Cebionu.
Remeny, a dlaczego przechodzisz juz na pampersy 4? 3 sa do 9 kg. Marcel ostatnio, tj 22 sierpnia wazyl 7100. Nie wiem czy dobrze sprawdzam te centyle...wychodzi mi miedzy 3 a 10 .
Remeny, a dlaczego przechodzisz juz na pampersy 4? 3 sa do 9 kg. Marcel ostatnio, tj 22 sierpnia wazyl 7100. Nie wiem czy dobrze sprawdzam te centyle...wychodzi mi miedzy 3 a 10 .
Podziel się: