reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pediatra - zalecenia

ło matko polska jezyk trudna jezyk..mam nadzieje ze mnie zrozumialyscie...chodzi o to ze dzieci czujac niepokoj tak robia ale moj tak czesto to robi ze juz sile wlosy piwinnien miec z tego stresu a on usmiechniety noi ciemny blond

reklama
Dzieci chyba poznają swoje ciałko i dlatego tak się dzieje.
Cieszę się, że większą część dnia Iga jest w ubrankach, bo już jakiś czas temu odkryła swoją "broszkę" i jak tylko jest okazja to się dotyka i bardzo to lubi :-[ Niby uszu mocno nie maltretuje, to może i tam się nie będzie zbytnio zagalopowywać :-[ ;) :laugh:

Marcel tez juz sie zapoznal ze swoja broszka?:)
za uszy tez sie tarmosi, dobrze ze remeny zaczela temat, bo mnie to tarmoszenie juz od dawna nurtowalo, ale nie wpadlam na genialny pomysl, zeby sie Was zapytac ::)

reklama
Do góry