reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pediatra - zalecenia

Jesteśmy po wizycie ;)
Misio waży 7700 i ma 68cm :) lekarka powiedziała że gdybym nie karmiła piersią to opierniczyła by mnie za przekarmianie ;). No ale dostaliśmy oficjalne pozwolenie na deserki :) i tak od tygodnia zaczęłam podawać ale pozwoliła w końcu :). A pod koniec miesiąca mogę podawać już zupki :)

reklama
ja pytałam :) owoce to som deserki :) i marchewka z jabłkiem i innymi owocami to tyż deserek. Kaszki nie mam dawać bo tucząca jest a Misia waga jest bardziej niż super więc nie ma sensu jej podbijać bo mógłby przytyć :)

No Misiu w porządku chłopak z Ciebie rośniesz w siłę co byś potem Olę mógł podnieść na rekach ;D ;D jeny ale superowo rośnie nasz najmłodzszy
my tez tylko deserki cyli jabłłuszka, marchewki i inne owoce chociaż zalezy od dnia bo wczoraj był sam cyc!

wiecie co, no i kupiłam deserki frutapura :) dostalismy w paczuszce ktora znowu do nas przyszla jeden deserek frutapury (taki mus jabłkowy) i zajadał aż mu się uszy trzęsły, no to kupiłam te deserki ale tym razem smak banan - jabłko :)

reklama
tez kupilam te deserki, dobre sa. Dzisiaj maly juz wtranzolil pol sloiczka brzoskwin, tysz dobre. Dawalam mu juz zupke jarzynowa, je, ale z mniajsza checia niz owoce. A wiecie co...spotkalam kilka dni temu moja znajoma i ona daje swojemu maluskzowi zupke z golebi. Moja mama mowi, ze niby najzdrowsze dla dzieciczkow, ale nie moglabym chyba mu tego dac, nie wiem...

Do góry