reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pecherzyk ciazowy 6mm pusty

Martyna2244

Zaciekawiona BB
Hej kochane. Bylam wczoraj na usg i byl to 5t1d 36dc, nie ma szans ze owulacja byla pozniej niz 14dnia cyklu bo robilam trst owulacyjny i pozniej nie bylo juz przytulanek. Także wiek ciazy jest pewny. Pecherzyk mial tylko 6mm i byl bez cialka zoltego i zarodka. Czy jest jeszcze jakas szansa? Pecherzyk powinien byc juz duzo wiekszy... Czy ktos tez tak mial i dobrze sie skonczylo? Biore progesteron od wczoraj ale nastawiam sie na puste jajo. Dodam ze podczas poczatku cyklu bylam chora i jadlam antybiotyk... Wiwc moze moj organizm sam wyeliminowal slaba komorke..

Załączniki

• Screenshot_20211211_174034_com.android.documentsui.jpg
    Screenshot_20211211_174034_com.android.documentsui.jpg
    213,9 KB · Wyświetleń: 858
reklama
Owulacji nie musiałaś akurat mieć wtedy, testy nie dają 100% a jedynie monitoring u gina, wg mnie jest jeszcze zbyt wcześnie na wizytę i dlatego nic nie widać, co powiedział lekarz?

Licze, ze sie pojawi...tak tak ale klul mnie wtedy jajnik i potwierdzalam kilka razy owulacje u gina z testami takze wiem ile trwa ciaza😔

Po

Pozniej juz sie nie przytulalismy także napewno dzidziuś jest z wtedy... 😔
co do dnia tego niestety nie wiesz, plemniki żyją w super warunkach do 7 dni nawet... Wszystko mogło się przesunąć, ból jajnika mógł być przed, po jak i w trakcie. Chodzi o to żebyś się nie stresowała bo tego się już nie dowiesz kiedy doszło do zapłodnienia.

reklama
Po pierwsze być może sprzęt nie uwidocznił pęcherzyka żółtkowego, po drugie to dopiero 5 tydzień więc wcale nie musi go być. Ja miałam tak, że w 5+0 w szpitalu uwidoczili pęcherzyk żółtkowy, a na drugi dzień jak byłam u gina, to on widział tylko pęcherzyk ciążowy,dopiero jak przeczytał wypis ze szpitala to zaczął szukać intensywnie i się doszukał na innym sprzęcie pęcherzyka żółtkowego.
Gdybym nie trafiła do szpitala wcześniej tylko od razu miała u niego wizytę, to miałabym dokładnie taki sam obraz USG.

Do góry