reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

PCOS - stymulacja gonadotropinami

reklama
Dziewczyny, przeczytałam wasz cały wątek i z całego serca wam gratuluje, końcowe wiadomości czytałam ze łzami w oczach <3 mam nadzieje ze i do mnie się w końcu szczęście uśmiechnie, ale powoli nie mam już sił.

Dziewczyny, przeczytałam wasz cały wątek i z całego serca wam gratuluje, końcowe wiadomości czytałam ze łzami w oczach QUOTE]Wiedz, że ja też już nie miałam sił i tyn cykl był dla świętego spokoju od niechcenia.. I po nim miała być przerwa min do wiosny i wtedy od nowa badania, histeroskopia i kolejne próby... Jedyne co mogę do rodzić to m, żeby trochę wyluzować... Ja wiem, że takie gadanie... Ale ja 2.5roku próbowałam zajść i czasami odpuścić ale nie da się tak w pełni odpuścić. Odpuściłam jak byłam w pełni zrezygnowana i wykończona psychicznie i wtedy się udało...
Cudzie trwaj! [emoji120]

U nas 2 lata starań i tak jak Ty, próbowałam odpuścić, ale bez efektów. Raz jak odpuściłam totalnie to ciąża biochemiczna, po której powtórzyłam moje AMH i z wyniku 0.54 zrobiło się 0.28 i to tez mnie podłamało, choć cały czas mam nadzieje. Choć teraz u mnie to już walka z czasem przy takim AMH plus mój wiek 31. Tyle historii czytałam jak Twoja ze jak się odpuści już z tej bezsilności to wtedy się w końcu udaje. Teraz spróbujemy inseminacje, nie robie sobie zbyt dużych nadzieji i nastawiam się na invitro. Ciesz się ze swojego cudu kochana, ja się cieszę razem z Tobą 🙏🏼

Mi inseminacje odradzała moja gin. Bo by też że nie in vitro. Ale inseminacja też kosztuje.. Jasne mnie.. Ale są mniejsze szanse...
I robi się to jak są słabe i mało plemników. U nas niby ok dlatego zalecała in vitro. 3x droższe ale z większą szansą.
I tak za drugim razem się udało [emoji16]

Mi inseminacje odradzała moja gin. Bo by też że nie in vitro. Ale inseminacja też kosztuje.. Jasne mnie.. Ale są mniejsze szanse...
I robi się to jak są słabe i mało plemników. U nas niby ok dlatego zalecała in vitro. 3x droższe ale z większą szansą.
I tak za drugim razem się udało [emoji16]
Właśnie moja tez odradza, bo plemniki dobre, ale chce spróbować chociaż raz, tak dla własnego spokoju. Koleżanka np gdyby podeszła najpierw do invitro a nie inseminacji to nie wiedziałaby ze nie jest w stanie utrzymać ciąży i kasa by poszła na marne. Wiadomo ze każdy przypadek inny, ale zaryzykuje i podejdziemy w kolejnym cyklu. A potem zaczniemy już z procedura invitro.
A Ty już po usg jesteś czy za wcześnie żeby coś zobaczyć? W jakiej klinice podchodziliscie?

Właśnie moja tez odradza, bo plemniki dobre, ale chce spróbować chociaż raz, tak dla własnego spokoju. Koleżanka np gdyby podeszła najpierw do invitro a nie inseminacji to nie wiedziałaby ze nie jest w stanie utrzymać ciąży i kasa by poszła na marne. Wiadomo ze każdy przypadek inny, ale zaryzykuje i podejdziemy w kolejnym cyklu. A potem zaczniemy już z procedura invitro.
A Ty już po usg jesteś czy za wcześnie żeby coś zobaczyć? W jakiej klinice podchodziliscie?
Jeszcze czekam za usg. We wtorek mam zrobić ponownie betę po 96h i wtedy wysłać wynik i zobaczymy. Powiedziała, że jak będzie ponad 1000 to dopiero będzie umawiała wizytę usg. My Poznań invimed

reklama
Do góry