reklama
M1a2gda
Fanka BB :)
Nie. Jutro jak będę miała druga weryfikację żeby widzieli że rośnie to wyślę. W piątek mam ginekologa w Luxmedzie. Wiem że nic nie będzie widać jeszcze więc niewiem czy wogole zrobi USG ale muszę pogadać czy mi będzie ciążę prowadził i takie tam i zapytać w rejestracji co obejmuje mój pakiet. Muszę wiedzieć na czym stoję żeby odrazu mieć gina po klinice bo przed klinika chodziłam na NFZ i po kilku latach moja gin przeszła do prywatnej kliniki,zrezygnowałam z niej bo ceny jak z kosmosu.A wysłałaś już wynik do kliniki?
Mimi94
Ja będę myślała o tym później, najpierw chce zobaczyć że przyrasta...
Ogólnie jest cała w nerwach...
Niby ładny wynik ale myślałam, że będzie wyższy..
Nie. Jutro jak będę miała druga weryfikację żeby widzieli że rośnie to wyślę. W piątek mam ginekologa w Luxmedzie. Wiem że nic nie będzie widać jeszcze więc niewiem czy wogole zrobi USG ale muszę pogadać czy mi będzie ciążę prowadził i takie tam i zapytać w rejestracji co obejmuje mój pakiet. Muszę wiedzieć na czym stoję żeby odrazu mieć gina po klinice bo przed klinika chodziłam na NFZ i po kilku latach moja gin przeszła do prywatnej kliniki,zrezygnowałam z niej bo ceny jak z kosmosu.
M1a2gda
Wiesz tak naprawdę zależy kiedy była implantacja...dziś masz 7dpt tak????Ja będę myślała o tym później, najpierw chce zobaczyć że przyrasta...
Mimi94
Tak 7dpt. Przypuszczam, że w piątek wieczorem a sobotaWiesz tak naprawdę zależy kiedy była implantacja...dziś masz 7dpt tak????
M1a2gda
Ja myślę że już miałam w 2-3 dzień ponieważ przespałam te dwa dni,czułam się jakoś inaczej a nigdy mi się to nie zdarzyło więc mogłam betę już mieć taką wysoka w 8 dzieńTak 7dpt. Przypuszczam, że w piątek wieczorem a sobota
Mimi94
No ty z 2 do możesz więc taką
Ja myślę że już miałam w 2-3 dzień ponieważ przespałam te dwa dni,czułam się jakoś inaczej a nigdy mi się to nie zdarzyło więc mogłam betę już mieć taką wysoka w 8 dzień
reklama
M1a2gda
Miałam może ze dwa dni takie bez apetytu ale tak to okCzekam na Twoja betę
Masz jakieś objawy?
Mi się chyba zaczyna wstręt do jedzenia i mdłości...
Podziel się: