reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PCOS - stymulacja gonadotropinami

reklama
Piękna! No teraz mogę pogratulować!!! Z całego serducha się cieszę! [emoji3590] Aż cała się trzęsę! Gratuluję kochana! Niech trwa! [emoji3590] [emoji3590] [emoji3590] A proga badalas?
Ja jutro lecę przed pracą. Leki już dokupiłam [emoji123]
Beta 650,3 [emoji134][emoji134][emoji134][emoji134][emoji3531][emoji3531][emoji3531][emoji3531]
Dziś 10dpt. Coś cudownego. Niech ten sen trwa i trwa [emoji3]strasznie się dziś denerwowałam.

Piękna! No teraz mogę pogratulować!!! Z całego serducha się cieszę! [emoji3590] Aż cała się trzęsę! Gratuluję kochana! Niech trwa! [emoji3590] [emoji3590] [emoji3590] A proga badalas?
Ja jutro lecę przed pracą. Leki już dokupiłam [emoji123]
Nie,już nie badałam.Napisalam do kliniki,jutro mi już elke wystawią ciążowa i receptę dadzą ale i tak mam powtórzyć jeszcze betę po 48 godz. Powtórzę w poniedziałek dopiero więc niewiem czy już jutro mi wizytę ustalą. Kazała się odezwać o 8-9 rano jutro. Będę kochana myśleć o Tobie od rana jutro i moooocno trzymam kciuki bo wiem ile to nerwów nas kosztuje.

Nie,już nie badałam.Napisalam do kliniki,jutro mi już elke wystawią ciążowa i receptę dadzą ale i tak mam powtórzyć jeszcze betę po 48 godz. Powtórzę w poniedziałek dopiero więc niewiem czy już jutro mi wizytę ustalą. Kazała się odezwać o 8-9 rano jutro. Będę kochana myśleć o Tobie od rana jutro i moooocno trzymam kciuki bo wiem ile to nerwów nas kosztuje.
No ja idę jutro czyli 9dpt i w poniedzielek 12dpt i zobaczymy. Jak będzie ok to chyba też pójdę na l4 bo czuje się mega kiepsko...

reklama
Do góry