reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

PCOS - stymulacja gonadotropinami

Już dzwoniłam się umowic. Wolny termin na jutro ale to będzie 10dpt więc żeby się nie przyczepiła poprosiłam o wizytę w pt. Co prawda nie ma. Miejsc ale wysłała zgłoszenie i może mnie wciśnie. Wtedy albo w czwartek pójdę na betę albo w piątek o rana żeby był ten 11dpt. Chcę to załatwić póki siedzę na l4 a nie chce później kombinować z pracą żeby to zgrać.

Czyli czekasz na @ i od 2dc na nowo leki i powtórka z rozrywki. Ciekawe po ilu dniach @ przyjdzie
No czekam na @ i powtórka z rozrywki. Jak się nie uda to zostawiamy starania. Po 4 latach jestem już zmęczona...

reklama
My to samo. Teraz już totalnie na luzie trzeba i nie zakładając nic bo to bez sensu...Szczerze? To mam już dosyć siedzenia w domu, myślenia o tym, pamiętania o godzinach żeby leki przyjąć... Chcę żyć!
No czekam na @ i powtórka z rozrywki. Jak się nie uda to zostawiamy starania. Po 4 latach jestem już zmęczona...

My to samo. Teraz już totalnie na luzie trzeba i nie zakładając nic bo to bez sensu...Szczerze? To mam już dosyć siedzenia w domu, myślenia o tym, pamiętania o godzinach żeby leki przyjąć... Chcę żyć!
I jak tam masz jutro ta wizytę??? Będziesz pytać o te nacięcie otoczki???

Właśnie kurde nie wiem co z wizytą... Miałam dzisiaj dostać odpowiedź ale nadal cisza... O otoczki i leki. Bo jak teraz mam schodzić z dawki encortonu na 1/2tabl a schodzenie ma zająć 4dni a od 2dc znowu brać 1tabl to czy to ma sens?
I jak tam masz jutro ta wizytę??? Będziesz pytać o te nacięcie otoczki???

A badalas progesteron w 11dpt?
Bo tak się wlansie zastanawiam ale chyba nie trzeba...
Dostałam @. Czyli po dwóch dniach po odstawieniu proga bo w poniedzialek jeszcze brałam proga. Wtorek środa już bez i dziś miesiączka. O dziwo nie zaczęła się plamieniami tak jak zawsze tylko odrazu z grubej rury 😉

reklama
No to super. Ja w sumie to dzisiaj rano wzięłam tylko progesteron ale nie 200 a 100 i później już nie brałam. Nawet zastrzyku nie robiłam. Więc ciekawe kiedy mnie zaskoczy. Czyli nieco ponad 2tyg i kolejny transfer [emoji123]
Dostałam @. Czyli po dwóch dniach po odstawieniu proga bo w poniedzialek jeszcze brałam proga. Wtorek środa już bez i dziś miesiączka. O dziwo nie zaczęła się plamieniami tak jak zawsze tylko odrazu z grubej rury [emoji6]

Do góry