Czy podczas zazywania progesterone besins miałyscie zawroty głowy i poczucie sennosci? Gdyz dostalam zalecenie zazywac go przez 9 dni ja utrzymanie ciałek zółtych po 2 tabletki dziennie, wczesniej zazywajac go na wywolanie samego okresu nic się nie działo...
reklama
Bbergamotka
Fanka BB :)
Czy podczas zazywania progesterone besins miałyscie zawroty głowy i poczucie sennosci? Gdyz dostalam zalecenie zazywac go przez 9 dni ja utrzymanie ciałek zółtych po 2 tabletki dziennie, wczesniej zazywajac go na wywolanie samego okresu nic się nie działo...
Nie stosowałam konkretnie tego progesteronu, wiec nie mam pojęcia Może już coś się dzieje? Trzymam mocno kciuki :*
Zapraszam tutaj może dziewczyny coś doradza
Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018
Dziewczyny macie jakieś objawy przy stosowaniu Clo? Biorę od wczoraj i odczuwam lekkie zawroty głowy, nudności, ból głowy :( Chyba, że to już z nerwów mi się objawy tworzą :/ W sobotę mam usg, będzie to 10dc, ciekawa jestem co wyjdzie... Mój pęcherzyk nie rósł sam z siebie więcej niż na 10 mmJa...
www.babyboom.pl
Niestety nie udało się zajść w ciąże w pierwszym cyklu po laparoskopii i wystymulowaniu owulacji jesteśmy z mężem troche załamani, ale pani ginekolog powiedziała ze w pierwszym cyklu zachodzi tylko 5% kobiet, także trzeba działać w drugim.
Bbergamotka
Niestety nie udało się zajść w ciąże w pierwszym cyklu po laparoskopii i wystymulowaniu owulacji jesteśmy z mężem troche załamani, ale pani ginekolog powiedziała ze w pierwszym cyklu zachodzi tylko 5% kobiet, także trzeba działać w drugim.
Mi się udało w czwartym po laparo z tym ze u mnie po kauteryzacji owulacja wystąpiła samoistnie i nie była potrzebna stymulacja. Głowa do góry :* Największe szanse w pierwszych 6ciu po operacji.
Pani doktor powiedziała ze spróbujemy trzy cykle, a potem inseminacja jeśli się w trzech nie uda, mamy oboje po 26 lat, mąż miał badane nasienie i wszystko z nim w porządku, więc myśleliśmy, że podczas wywołanej owulacji się wkońcu uda ale beta hcg wykluczyła ciąże to super miałaś skoro sama wystąpiła, ja miałam wysokie AMH i mimo laparoskopii z elektrokauteryzacja i kontrolą drożności trzebabyło ją wywoływać.
Bbergamotka
Pani doktor powiedziała ze spróbujemy trzy cykle, a potem inseminacja jeśli się w trzech nie uda, mamy oboje po 26 lat, mąż miał badane nasienie i wszystko z nim w porządku, więc myśleliśmy, że podczas wywołanej owulacji się wkońcu uda ale beta hcg wykluczyła ciąże to super miałaś skoro sama wystąpiła, ja miałam wysokie AMH i mimo laparoskopii z elektrokauteryzacja i kontrolą drożności trzebabyło ją wywoływać.
Jak duże miałaś amh ? U mnie ponad 5 i co ciekawe po laparo nie spadło ( a tak straszą)
reklama
to malutkie ja 23 ponadJak duże miałaś amh ? U mnie ponad 5 i co ciekawe po laparo nie spadło ( a tak straszą)
Podziel się: