600 zl plus wizyta 100 złTak to jest podazka, ile płaciłaś za drożność jeśli można zapytać
reklama
Doczekałam się 1dc i ciesze się ze bez wywoływania. Wróciła długość cyklu sprzed wspomagaczy. Co najwazniejsze bez bólu i nawet niezbyt meczy mnie objętościowo. Teraz będę obserwować swój naturalny cykl. Podejście nr 3 ;-) ciekawa jestem czy doczekam się owu
Życzę Ci owu z całego serca, ja nie będę ryzykowała i wezmę wspomagacze clostilbegyt, boję się że o naturalne owulacje muszę jeszcze powalczyć. Teraz nie chce tracić czasu, mam nadzieję że sie nie mylę.Doczekałam się 1dc i ciesze się ze bez wywoływania. Wróciła długość cyklu sprzed wspomagaczy. Co najwazniejsze bez bólu i nawet niezbyt meczy mnie objętościowo. Teraz będę obserwować swój naturalny cykl. Podejście nr 3 ;-) ciekawa jestem czy doczekam się owu
Nadal czekam na @...
Stokrotenka23
Fanka BB :)
Ja mam te badania do zrobienia w nowym cyklu. Ciejawa jestem jak wyniki wyjda bo zrzucam kg czy to cos poprawi
Będę dawać znać ;-) po clo na pewno coś wyhodujesz :-) :-)3mam kciuki. musze trochę dać szansę organizmowi na naturalne działanie. Z ciekawości czy faktycznie nie mam pcos. Niedowiarkiem jestem ;-). Troszkę wyluzowalam nie czuje juz presji czasu. Chodzi trochę o pracę. Umowa kończy mi się w czerwcu a kolejna dostane we wrześniu. Co los da to przyjmęŻyczę Ci owu z całego serca, ja nie będę ryzykowała i wezmę wspomagacze clostilbegyt, boję się że o naturalne owulacje muszę jeszcze powalczyć. Teraz nie chce tracić czasu, mam nadzieję że sie nie mylę.
Nadal czekam na @...
Trzymam kciuki za wyniki :-) a masz jakąś specjalna dietę ?polecam Ci te z niskim ig. Na Facebooku jest fajna grupa wsparcia plus przepisy.Ja mam te badania do zrobienia w nowym cyklu. Ciejawa jestem jak wyniki wyjda bo zrzucam kg czy to cos poprawi
Stokrotenka23
Nie jestem zwolennikiem grup na fb ale mam dwie z pcos
Jem przede wszystkim warzywka.
Ograniczylam wegle proste, gluten. Jem z niskim ig (statam sie). I slucham organizmu. Nie jem 5 posilkow a 3-4 i mi starczy. Mnostwo wody i ttace 1kg tygodniowo
Jem przede wszystkim warzywka.
Ograniczylam wegle proste, gluten. Jem z niskim ig (statam sie). I slucham organizmu. Nie jem 5 posilkow a 3-4 i mi starczy. Mnostwo wody i ttace 1kg tygodniowo
reklama
Stokrotenka23
Ja dzieci do chrztu podawalam jeszcze w liceum i koniecznie trzeb aubrac dziecko do chrztu tzn oddac za stroj albo kupic samemu. Jakis łańcuszek czy cos by dziecko mialo pamiątkę.
Teraz mam komunie za miesiac w sumie i portfel boli...
Teraz mam komunie za miesiac w sumie i portfel boli...