reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

reklama
Doczekałam się 1dc i ciesze się ze bez wywoływania. Wróciła długość cyklu sprzed wspomagaczy. Co najwazniejsze bez bólu i nawet niezbyt meczy mnie objętościowo. Teraz będę obserwować swój naturalny cykl. Podejście nr 3 ;-) ciekawa jestem czy doczekam się owu

Doczekałam się 1dc i ciesze się ze bez wywoływania. Wróciła długość cyklu sprzed wspomagaczy. Co najwazniejsze bez bólu i nawet niezbyt meczy mnie objętościowo. Teraz będę obserwować swój naturalny cykl. Podejście nr 3 ;-) ciekawa jestem czy doczekam się owu
Życzę Ci owu z całego serca, ja nie będę ryzykowała i wezmę wspomagacze clostilbegyt, boję się że o naturalne owulacje muszę jeszcze powalczyć. Teraz nie chce tracić czasu, mam nadzieję że sie nie mylę.
Nadal czekam na @...

Życzę Ci owu z całego serca, ja nie będę ryzykowała i wezmę wspomagacze clostilbegyt, boję się że o naturalne owulacje muszę jeszcze powalczyć. Teraz nie chce tracić czasu, mam nadzieję że sie nie mylę.
Nadal czekam na @...
Będę dawać znać ;-) po clo na pewno coś wyhodujesz :-) :-)3mam kciuki. musze trochę dać szansę organizmowi na naturalne działanie. Z ciekawości czy faktycznie nie mam pcos. Niedowiarkiem jestem ;-). Troszkę wyluzowalam nie czuje juz presji czasu. Chodzi trochę o pracę. Umowa kończy mi się w czerwcu a kolejna dostane we wrześniu. Co los da to przyjmę

Nie jestem zwolennikiem grup na fb ale mam dwie z pcos :D

Jem przede wszystkim warzywka.
Ograniczylam wegle proste, gluten. Jem z niskim ig (statam sie). I slucham organizmu. Nie jem 5 posilkow a 3-4 i mi starczy. Mnostwo wody i ttace 1kg tygodniowo

reklama
Ja dzieci do chrztu podawalam jeszcze w liceum i koniecznie trzeb aubrac dziecko do chrztu tzn oddac za stroj albo kupic samemu. Jakis łańcuszek czy cos by dziecko mialo pamiątkę.

Teraz mam komunie za miesiac w sumie i portfel boli...

Do góry