reklama
melonowa89
Fanka BB :)
to ja poprosze ten kombinezon ;p a te ciuszki co chcesz ode mnie to ci wysłac od razu czy jeszcze nie ;p ???
martula1985
To i ja się dorzucę, oddam za koszty wysyłki (preferuję wysyłkę listem poleconym wg cennika poczty polskiej , więc kto pierwszy ten lepszy trochę wygniecione, bo trzymałam je w kartonie z ciuchami na sprzedaż, a jest ich sporo w każdym razie przed wysyłką ciuszki zawsze piorę i prasuję i to samo zrobię z tymi..
1. ogrodniczki welurkowe różowe (taki przybrudzony róż) Cherokee (z kwiatka na klatce piersiowej wychodzi kilka niteczek), na 6 miesięcy - brackiee
2. Bluza różowa, odrobinkę zmechacona, pod spodem polarek, na 3-6 miesięcy - brackiee
3. Bluzeczka w paski, na 2-3 latka (może którejś z Was się przyda dla starszej córki)
4. Bluzeczka Early Days na 6-12 miesięcy, ma kilka malutkich żółtych plamek, sprawdzę czy zejdzie po praniu
5. Body w kolorze brudnego różu z długim rękawem, troszkę zmechacone, brak rozmiaru, jak znajdę miarę to zmierzę
1. ogrodniczki welurkowe różowe (taki przybrudzony róż) Cherokee (z kwiatka na klatce piersiowej wychodzi kilka niteczek), na 6 miesięcy - brackiee
2. Bluza różowa, odrobinkę zmechacona, pod spodem polarek, na 3-6 miesięcy - brackiee
3. Bluzeczka w paski, na 2-3 latka (może którejś z Was się przyda dla starszej córki)
4. Bluzeczka Early Days na 6-12 miesięcy, ma kilka malutkich żółtych plamek, sprawdzę czy zejdzie po praniu
5. Body w kolorze brudnego różu z długim rękawem, troszkę zmechacone, brak rozmiaru, jak znajdę miarę to zmierzę
Załączniki
Ostatnia edycja:
martula1985
6. Sukienusia na 3-6 miesięcy
7. Żakiecik NEXT dla małej damy 3-6 miesięcy - brackiee
8. Bodziak w żółto beżowe paseczki z krótkim rękawem, Cherokee, na 3-6 miesięcy
9. To się chyba rampers nazywa (?) rozmiar 4m/64 - kolor to intensywny czerwony, na zdjęciu dziwny wyszedł
10. Spodenki welurkowe różowo-neonowe, rozm. 74
11. Czapeczki:
różowa z wiewiórkami 80-86, 9-18 miesięcy
różowa w krateczkę 0-3 miesiące
biała (w lewym górnym rogu) - 6-9 miesięcy
biała 2 - 9-12 miesięcy
chusta różowa - rozmiar z metki 2-3 lata
7. Żakiecik NEXT dla małej damy 3-6 miesięcy - brackiee
8. Bodziak w żółto beżowe paseczki z krótkim rękawem, Cherokee, na 3-6 miesięcy
9. To się chyba rampers nazywa (?) rozmiar 4m/64 - kolor to intensywny czerwony, na zdjęciu dziwny wyszedł
10. Spodenki welurkowe różowo-neonowe, rozm. 74
11. Czapeczki:
różowa z wiewiórkami 80-86, 9-18 miesięcy
różowa w krateczkę 0-3 miesiące
biała (w lewym górnym rogu) - 6-9 miesięcy
biała 2 - 9-12 miesięcy
chusta różowa - rozmiar z metki 2-3 lata
Załączniki
Ostatnia edycja:
martula1985
Martula ja poproszę żakiecik 7 oraz 1 i 2
Ok, własnie się suszą, jak wyschną to zważę i napiszę Ci na priv ile wyjdzie przesyłka ;-)
melonowa89
reklama