reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Utalentowane Majóweczki:) ..i nasze prace, ciekawe linki, porady:D

reklama
Zobaczcie jakie wczoraj zrobiłam cudo:) Na żywo wygląda po prostu Bosko:) spinacz dla ukazania realnego rozmiaru:) jest maleńka ale i tak będzie za duza:) gorzej jak to faktycznie chłopczyk jest w brzuszku:))

DSC07209.jpg

Załączniki

• DSC07209.jpg
    DSC07209.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 224
Fantastyczna ta czapucha :-) Jak bedzie chłopak to napewno znajdzie się chętna na odkupienie od Ciebie czapeczki:-)
Ja wczoraj skroiłam materiał, dziś wyprawłam by się trochę wstąpił i dopiero będę szyć kocyk, ale za to uszyłam dwustronną poszewkę na kołderkę, dziś doszyję poszewke na podusie i zapewne jak już wpadnę w ciąg to będę dalej coś szyć lub może doszlifuję umiejętność robienia na szydełku :-)

Struss a Ty będziesz mieć dziewczynkę?:) Jak u mnie bedzie chłopak u Ciebie dziewczynka, to czapunię dostanie w prezencie od cioci eweliny:)

Ewwe, super ten kocyk z podusią.
Mam taki sam materiał i chyba z niego pościelkę uszyję. Może na kocyk też wystarczy :-)
Nie wiem, czy Wy też tak macie, ale dla mnie życie w niepewności, kto tam mieszka, jest straszne.
A już bym chciała coś uszyć konkretnego :tak:

Lawendowy mnie ta niepewność zjada od środka i zaczyna przechodzić na mojego Połówka... mam pełno materiałów typowo dla dziewczynki i typowo dla chłopca, a nic konkretnego nie mogę uszyć bo nie wiem dla kogo... i tak muszę się wstrzymać i szyc neutralne :-)
Ciemno dziś w Gda strasznie i zdjęcia nie chcą mi wyjśc ładne ahhhhh...

Struss dawaj ciemne zdjecia bo mnie ciekawosc zżera:) najwyzej przeedytujesz jak bedzie jasniej:)

Ja tez chcialabym wiedziec czy bedzie córeczka czy synek, niestety jestem daleko za Wami, i zanim się dowiem pewnie jeszcze trochę czasu minie:))

Okej wrzucam foto pościeli, żadna rewelacja w sumie ale jest :-)
Dwustronna, czyli co kolejną zmianę będzie inaczej, albo sówki albo błękitna w białe serduszka. Uszyłam 2 poszewka na podusie bo miała tyle materiału, a wiadomo że poduszka szybciej się brudzi niz kołderka więc będzie na kolejną zmianę w tym komplecie :-) Elementy do zszycia kocyka już wyprasowane, więc doczytam posty i idę szyć- oczywiście jedna str kocyka ma ten sam motyw co pościel:-)
PB150401.jpgPB150402.jpg

Załączniki

• PB150401.jpg
    PB150401.jpg
    49,7 KB · Wyświetleń: 226
  • PB150402.jpg
    PB150402.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 211
reklama
Śliczności uszyłaś:) Ja będe się w szycie pościeli bawiła jak dzidzia będzie miała koło 2 lat bo wcześniej nie zamierzam jej używać.
Ale gdzie kupiłaś ten materiał w sowy??
U nas to w ogóle w sklepach nie ma ładnych materiałów. Na kocyk i ochraniacz będę kupować na allegro bo tam jest spory wybór:)

Do góry