Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Można i to i toCześć dziewczyny robiliście w ciąży paznokcie i rzęsy czy nie można?
Spokojnie można.Cześć dziewczyny robiliście w ciąży paznokcie i rzęsy czy nie można?
u mnie trzymały się normalnie. Co do leżenia to u mnie do samo. W 7 miesiącu byłam ostatni raz, bo nie dałam rady tak długo już leżeć. Więc śmiało jak dasz radę to nie ma żadnych przeciwwskazańA czemu nie można? Można. Spokojnie możesz robić. Mogą ci rzęsy słabiej, krócej trzymać. Ale to zależy od organizmu. Mi szybciej wypadały. A pod koniec ciąży zdjęłam je, bo nie byłam w stanie leżeć przez godzinę, źle się czułam, chciało mi sie wymiotować.
Chodzi mi o te kleje czy są bezpieczneJa robię , chyba dawniej było tak że kobiecie w ciąży to wszystko było zabronione
Chodzi mi o te kleje czy są bezpieczne