reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
Mina ja polecam Delti emu,mieszkam na 5pietrze bez windy i lekkość wózka była dla mnie priorytetem nie ukrywam. Kupiliśmy używany wózek ale jestem super zadowolona-gondole wypina sie w sekunde,wózek składa sie dwoma ruchami rekami.mam nadzieje ze i dzidziusiowi bedzie sie podobało:D

Mina, no i jakie mądre rozwiązanie! Kolor wózka też fajowy. A co do zdjęcia Kaja z chustą, które wrzuciłaś - to taka zwykła chusta do noszenia dziecka, czy jakaś taka już uszyta w kształt, żeby dziecia można było tylko włożyć do środka?

Kaka, sama doświadczenia nie mam, ale też właśnie takie opinie o 3-kołowcach słyszałam, że są mniej stabilne.

Wtrącę jeszcze slówko o tych nosiedłkach, nie pamietam dokładnie ale spacjalisci nie polecają ich dla zupełnie małych dzieci. Napewno główkę musi już dzidzia pewnie trzymać.
U nas się sprawdzało na szybki wyskok do sklepu albo na spacer z psem.

Myśę, ze nosidło lub chusta to fajny gadżet. Sama pewnie teraz też sobie nie kupię, chyba ze znowu ktoś mi pożyczy albo może jakąś okazję złapię na tablicy.

Mina mi nie chodzilo ze zimno mu bedzie tylko jak czy sie zmiesci do tej chusty :-D:-D
zmieści, model lulu który ja mam wystarcza do 13kg albo pół roku więc spokojnie... :tak:

erde jest to chusta typu kołyska
http://www.mamuka.pl/webpage/rodzaje-chust.html

kupiliśmy zaraz po urodzeniu Kaja, te chusty dopiero wchodziły na rynek, nie było tylu modeli. ale "na ludziach" ta chusta była i sprawdzała się znakomicie.

Ostatnia edycja:
RÓŻNE 08.'12 014.jpgja mam taką i jakaś mała mi się wydaje w stosunku do lalki:eek:

reklama
tylko, że jak tutaj czytałam ten wątek od początku to x-lander zbierał złe opinie.. więc dałam go na czarną listę..
Ja mam x-landera ,pojeździłam z nim na podwóku po wybojach ,na nie równych powierzchniach i w domu.Super się jeździ i mam takie zdanie jak Jutrzenka.Moja szwagierka miała go dla synka i też super poleca. Dajnie,że znalazłaś rozwiązanie co do Graco bo to też są super wózki.
dokładnie dziewczyny ... śnieg i małe kółka to nic dobrego :no:

ja mam quinny speedi, o taki

Zobacz załącznik 490306
ma duże pompowane koła, fajnie sobie radził z zaspami :happy: Polecam.

Teraz z racji zamieszkania (okolice lasu) musze chyba pomyśleć o sankach :eek: nie mam pojęcia jak sobie dam rade ze spacerami :cool: Albo nosidełko.
Ja mam trójołowca spacerówkę Hauck na strychu .Jak pisała Kaka stabilność chyba zależy od wagi bo nasza jest ciężka,ale nie wywrotna i ma kółko nie skrętne.Po piasku,śniegu itp jeździ znakomicie i lekko. Mam spacerówkę z x-landera,ale szkoda mi było jej oddawać .

Ja dziś zakupiłam poduszkę rogal i mój kręgosłup odpoczywa przy niej :-)Nawet dla siebie kupiłam kilka tunik bo zaczynam w swoje się nie mieścić :cool2:

Do góry