reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

Vinga bardzo fajny ten termometr. I tez w calkiem przystepnej cenie. Opinie w internecie tez na plus :) Zamowie dzis wieczorem to na wtorek pewnie dotrze.

reklama
Paulina no ja głównie na opinie ludzi patrzę, bo nie chciałabym kupić bubla który będzie mi się o kilka stopni mylić w pomiarach :no: a ten ma naprawdę dobre opinie, a i jak pisałaś cena nie jest powalająca :)

Vinga dotarl do mnie termometr MEDISANA. Bardzo fajny, wyniki ciagle te same. Jeszcze wieczorem porownam wyniki z tym do pupy.

Edit sprawdzone. Wyniki identiko

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny jakieś pomysły co kupić dzieciom pod choinkę? Ja jako żem bardzo praktyczna myślałam już o jakimś rowerku na wiosnę tylko o czymś bardziej konkretnym już a nie jakimś plastiku. A tak to nie mam pomysłu w ogóle, dziadki się pytają, chrzestna się pyta a ja nie wiem co mojemu może sprawić frajdę...chyba zestaw garnków oczywiście oryginalnego rozmiaru i jakieś extra szafki do otwierania;-)

Misza my zadecydowaliśmy, że kupujemy boombox'a dla Nata :) do tego płyta z piosenkami dla dzieci. z Nataniela ostatnio niezły tancerz więc prezent będzie akurat :tak: pewnie złożymy się z moimi rodzicami na ten prezencik

Misza no ja tez mam problem, bo na zabawki to już chyba miejsca nie mamy :-D a rozbudowy domu nie planujemy. Wczoraj zamówiłam małemu troszkę bluzek z "endo" i wreszcie upolowałam "pierwsze urodziny prosiaczka" :-D:-D:-D, bo "drugie" juz mamy...więc prezent na mikołajki jest, ale co pod choinke??? hmmmm

My złożylismy zamówienie na sanki pod choinke:-) fajne tez są takie wozeczki z klockami albo jakies zwierzatko drewniane z kólkami które dziecko wlecze za sobą;-)

Ja myślałam o czymś muzycznym w sensie jakimś instrumencie czy coś...saksofon mamy (osobiście go nie znoszę, bo ma dziwne dźwięki..), rowerek dostał na urodziny i posłuży myślę długi czas wielofunkcyjny rower rowerek RAMIZ SPORT TRIKE (3671377992) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. tylko na pompowanych kołach. Najchętniej bym kupiła albo jakiś zestaw bębenków, perkusję...albo jeszcze myślałam o klockach z Wadera, mamy tylko drewniane z których nie da się nic stabilnego zbudować:)
o widzisz debi! coś co się da ciągnąc też by było ok:) mój młody sobie upodobał taką rurkę w której się chowa kable i od rana z nią chodzi średnio godzinę dwie :D
sanki będą tak czy siak:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny za sugestie, fakt jak się chce to da się coś jeszcze wymyśleć dla tych naszych dzieciaków. Vinga no właśnie boomboxa to mieliśmy już na roczek kupić i jakoś nam nie wyszło więc może teraz się uda;-)

Do góry