reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
To moje trzecie dziecko i trzeci syn [emoji28][emoji16] na imię będzie miał Franus, starsi synowie mają po 7 i 6 lat. Ciąża narazie przebiega dość dobrze, w zeszłym tygodniu byłam w szpitalu z powodu upadku i tam się dowiedziałam że mam 1cm rozwarcia i szyjka podobno skrocila się z 5cm do 3,8cm we wtorek idę na wizytę u swojego gina i dowiem się jak to wszystko wygląda. Jedyne co mnie martwi to fakt, że od dość długiego czasu mam skurcze dość bolace ale nieregularne aaaa i jestem z tych co muszą brać Acard [emoji6]
Witaj, ja też bardzo podobnie, trzeci syn [emoji16] strasi Adaś 9lat i Jaś 5lat, teraz będzie Staś [emoji846] i również biorę Acard, conajmniej do 30 tygodnia, później się okaże na badaniach czy trzeba kontynuować.
Trochę nas tu jest z doświadczeniem [emoji846]

Witaj, ja też bardzo podobnie, trzeci syn [emoji16] strasi Adaś 9lat i Jaś 5lat, teraz będzie Staś [emoji846] i również biorę Acard, conajmniej do 30 tygodnia, później się okaże na badaniach czy trzeba kontynuować.
Trochę nas tu jest z doświadczeniem [emoji846]
Ja mam brać niby do 36 tc zobaczymy jak to będzie... A z jakiego powodu dostałaś Acard?? Wiem, że to głupie pytanie ale czy liczylas trochę na córkę??

Ja mam brać niby do 36 tc zobaczymy jak to będzie... A z jakiego powodu dostałaś Acard?? Wiem, że to głupie pytanie ale czy liczylas trochę na córkę??
Na testach papa miałam jedna trisomie trochę niski wynik i profilaktycznie przepisali Acard. Do 30 tc mam brać, później sprawdza wymiary dzidziusia i się okaże czy brać do 36tc czy nie ma konieczności.
A na dziewczynkę to liczyłam ale tylko naturalne metody stosowałam więc natura zdecydowała, trzeci siusiak [emoji846]

Na testach papa miałam jedna trisomie trochę niski wynik i profilaktycznie przepisali Acard. Do 30 tc mam brać, później sprawdza wymiary dzidziusia i się okaże czy brać do 36tc czy nie ma konieczności.
A na dziewczynkę to liczyłam ale tylko naturalne metody stosowałam więc natura zdecydowała, trzeci siusiak [emoji846]
Ja mam Acard z powodu nadciśnienia w pierwszej ciąży i przeplywy trochę kiepsko wyszły na pierwszym prenatalnym. Mój tz liczył na dziewczynkę ale jakoś specjalnych metod też nie stosowalismy i chłopak. Też się bardzo cieszymy najważniejsze że cały i zdrowy [emoji16][emoji4]

Hej dziewczyny, jako ,że temat październikowe mamy podzielcie się proszę co kupujecie na jesień/zima dla maluszka. Ja mam termin na 25.10 i wiem że trzeba się zaopatrzyć w bardziej cieplejsze ciuszki to napewno. Podzielcie się co tam macie albo jeszcze w trakcie kupowania na tą porę roku :)
To moje pierwsze dziecko i pojęcia nie mam co się może przydać

Hej dziewczyny, jako ,że temat październikowe mamy podzielcie się proszę co kupujecie na jesień/zima dla maluszka. Ja mam termin na 25.10 i wiem że trzeba się zaopatrzyć w bardziej cieplejsze ciuszki to napewno. Podzielcie się co tam macie albo jeszcze w trakcie kupowania na tą porę roku :)
To moje pierwsze dziecko i pojęcia nie mam co się może przydać
Podpinam się pod pytaniem :) Też mam mętlik w głowie, tyle tego jest i człowiek nie wie już co warto a co nie warto kupić ;)

reklama
Do góry