reklama
Patka_1610
Fanka BB :)
DarkAsterR
Wiem, ze nie mogę narzekać ale ja bym czasami chciała żeby mój się trochę uspokoił. Jest w ruchu CAŁY CZAS.
Najważniejsze, że na strachu się zakończyłoDziewczyny przeżyłam dzisiaj koszmar od wczoraj nie czułam ruchów małej wiec napisałam do lekarza ze detektor tetna wykazuje tętno ale nie czuje ruchów. Jestem w 22+2tygodniu. Jest na urlopie ale apisał ze mam jechać to sprawdzić do ambulatorium tam się dowiedziałam ze nie ma żadnego ginekologa i ze nie ma kto zrobic usg w koncu po wielkich trudach i placzu udalo mi sie dostać prywatnie do lekarza i na szczescie moje słoneczko ma sie dobrze tylko jest mniej ruchliwe tak po prostu. Masakra jakaś jestem padnięta ale szczęśliwa ze wszystko dobrze. Trzymam za wszystkie mamusie kciuki zeby wszystko szło dobrze i zeby nie było takich stresów :*
Liza
Dobrze ze wszystko jest ok!Dziewczyny przeżyłam dzisiaj koszmar od wczoraj nie czułam ruchów małej wiec napisałam do lekarza ze detektor tetna wykazuje tętno ale nie czuje ruchów. Jestem w 22+2tygodniu. Jest na urlopie ale apisał ze mam jechać to sprawdzić do ambulatorium tam się dowiedziałam ze nie ma żadnego ginekologa i ze nie ma kto zrobic usg w koncu po wielkich trudach i placzu udalo mi sie dostać prywatnie do lekarza i na szczescie moje słoneczko ma sie dobrze tylko jest mniej ruchliwe tak po prostu. Masakra jakaś jestem padnięta ale szczęśliwa ze wszystko dobrze. Trzymam za wszystkie mamusie kciuki zeby wszystko szło dobrze i zeby nie było takich stresów :*
Mój też zawsze ruchliwy a któregoś dnia prawie nic, zastanawiałam się czy jest ok, a na nastepny dzień dzikie harce
wilk.m
To okropne jak musiałaś się czuć, ale na szczęście to był fałszywy alarm Moja Mała aktywna jest wieczorami, rzadko jej się zdarza kopać w ciągu dnia, ale jak już się wygodnie położę wieczorem to wtedy zaczynaDziewczyny przeżyłam dzisiaj koszmar od wczoraj nie czułam ruchów małej wiec napisałam do lekarza ze detektor tetna wykazuje tętno ale nie czuje ruchów. Jestem w 22+2tygodniu. Jest na urlopie ale apisał ze mam jechać to sprawdzić do ambulatorium tam się dowiedziałam ze nie ma żadnego ginekologa i ze nie ma kto zrobic usg w koncu po wielkich trudach i placzu udalo mi sie dostać prywatnie do lekarza i na szczescie moje słoneczko ma sie dobrze tylko jest mniej ruchliwe tak po prostu. Masakra jakaś jestem padnięta ale szczęśliwa ze wszystko dobrze. Trzymam za wszystkie mamusie kciuki zeby wszystko szło dobrze i zeby nie było takich stresów :*
Izabela1989
Ja jak byłam na wakacjach 2 tyg w Grecji to mowię do mojego męża ze cos jest nie tak ze mało czuje ruchy ze wcEsniej czułam a teraz nie i powinnismy jechac do szpitala . Ale uspokoił mnie bo do powrotu tez zostało w sumie kilka dni wiec mówił sam żebym sie nie stresowała bi to szkodzi maleństwu i ze na pewno wszystko jest dobrze tylko mam tez ja sama dużo ruchu i kołysze go i spi i na pewno rusza sie jk ja juz śpię . I po powrocie poszliśmy na wizytę i byłam dużo spokojniejsza bo okazało sie ze faktycznie przez to ze byłam cały czas w ruchy mogłam nie czuć ruchów. Także nast razem jak miałam tez takie obawy powiedziałam o tym od razu mężowi a on mnie uspokoił.A w pon bedac w szkole rodzenia położna powiedziała ze jak nie będziemy czuć ruchów to napić sie pepsi lub coli która ma bardI dużo cukru a to maleństwo pobudzi Taka podpowiedz dla mamuś [emoji39][emoji6]Trzymam kciuki za wszystkie mamusie ina pewno wszystko bedzie dobrze tylko nie nie denerwujcie bo to tym bardziej szkodzi maleństwu[emoji6]
To już wiem dlaczego moje dziecko takie ruchliwe bo sporo Pepsi pije [emoji87]Ja jak byłam na wakacjach 2 tyg w Grecji to mowię do mojego męża ze cos jest nie tak ze mało czuje ruchy ze wcEsniej czułam a teraz nie i powinnismy jechac do szpitala . Ale uspokoił mnie bo do powrotu tez zostało w sumie kilka dni wiec mówił sam żebym sie nie stresowała bi to szkodzi maleństwu i ze na pewno wszystko jest dobrze tylko mam tez ja sama dużo ruchu i kołysze go i spi i na pewno rusza sie jk ja juz śpię . I po powrocie poszliśmy na wizytę i byłam dużo spokojniejsza bo okazało sie ze faktycznie przez to ze byłam cały czas w ruchy mogłam nie czuć ruchów. Także nast razem jak miałam tez takie obawy powiedziałam o tym od razu mężowi a on mnie uspokoił.A w pon bedac w szkole rodzenia położna powiedziała ze jak nie będziemy czuć ruchów to napić sie pepsi lub coli która ma bardI dużo cukru a to maleństwo pobudzi Taka podpowiedz dla mamuś [emoji39][emoji6]Trzymam kciuki za wszystkie mamusie ina pewno wszystko bedzie dobrze tylko nie nie denerwujcie bo to tym bardziej szkodzi maleństwu[emoji6]
Krateczka
Przeczytałam i mam taką ochoteeeeee na pepsi!! Myśle czy to już ten czas, żeby męża wysłać po ciążową zachcianke czy dać chłopu pożyć trochęTo już wiem dlaczego moje dziecko takie ruchliwe bo sporo Pepsi pije [emoji87]
reklama
DarkAsterR
Wysyłaj. Niech on tez swoje odcierpi.
Podziel się: