reklama
Angela_Andzia
Fanka BB :)
Dokładnie, dziś jest fajnie
Jak tam dziewczyny pogoda u Was? U mnie zdecydowanie jest dziś czym oddychać![]()
wilk.m
Aż nie chce się w domu siedzieć, chyba zaraz gdzieś wyjdę, byleby tylko wyjśćDokładnie, dziś jest fajnie![]()
Angela_Andzia
Ja aktualnie jestem na glukozie, za 40 minut ostatnie pobieranie i nawet dobrze się już czuje,więc też skorzystam ze spacerku zanim wrócę do domu
Aż nie chce się w domu siedzieć, chyba zaraz gdzieś wyjdę, byleby tylko wyjść![]()
wilk.m
Słynna glukoza! w pracy wszystkie koleżanki mnie tym straszą, to jeszcze przede mną, choć już niedługoJa aktualnie jestem na glukozie, za 40 minut ostatnie pobieranie i nawet dobrze się już czuje,więc też skorzystam ze spacerku zanim wrócę do domu![]()
Angela_Andzia
Nie jest taka straszą, polecam wziąć połówkę cytryny, nie czułam cukru nawet, jedynie ostatnie dwa łyki. No i gardło mnie bolało,ale Pani mówiła,że nie można pić wody, A jak źle się poczuje to mogę przyjść się położyć nawet na 2h i jedyne co to można chwilę odczuwać nudności,ale za to bardzo chce się spać [emoji16][emoji28] no i głód [emoji28][emoji28]
Słynna glukoza! w pracy wszystkie koleżanki mnie tym straszą, to jeszcze przede mną, choć już niedługoAle zostało Ci jeszcze 40 minut i będzie po wszystkim
![]()
Moja na szczescie wróciła do soebie i wczoraj szalała. Uwielbiam to uczucie jak sie rusza@Remi2019 też bym się zestresowała.. tym bardziej, że u mnie Malutka od dobrych kilku dni jest tak ruchliwa.. nic sobie nie robi z tych upałów![]()
DokładnieNajważniejsze, że na strachu się zakończyło![]()
wilk.m
Mi Położna polecała kupić smakową, podobno lepiej "wchodzi" nawet już się dowiedziałam, że w aptece koło mojego mieszkania jestNie jest taka straszą, polecam wziąć połówkę cytryny, nie czułam cukru nawet, jedynie ostatnie dwa łyki. No i gardło mnie bolało,ale Pani mówiła,że nie można pić wody, A jak źle się poczuje to mogę przyjść się położyć nawet na 2h i jedyne co to można chwilę odczuwać nudności,ale za to bardzo chce się spać [emoji16][emoji28] no i głód [emoji28][emoji28]
reklama
Moja rano albo wieczorem ale wtedy juz drugi dzień nic, ani picie lodowatej wody nie pomagało ani jedzebie czegoś słodkiego. A ona po prostu sobir odpoczywała. Łobuziak już w brzuszku robi mamie psikusyTo okropne jak musiałaś się czuć, ale na szczęście to był fałszywy alarmMoja Mała aktywna jest wieczorami, rzadko jej się zdarza kopać w ciągu dnia, ale jak już się wygodnie położę wieczorem to wtedy zaczyna
![]()
Podziel się: