reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
Nie jest taka straszą, polecam wziąć połówkę cytryny, nie czułam cukru nawet, jedynie ostatnie dwa łyki. No i gardło mnie bolało,ale Pani mówiła,że nie można pić wody, A jak źle się poczuje to mogę przyjść się położyć nawet na 2h i jedyne co to można chwilę odczuwać nudności,ale za to bardzo chce się spać [emoji16][emoji28] no i głód [emoji28][emoji28]
Słynna glukoza! w pracy wszystkie koleżanki mnie tym straszą, to jeszcze przede mną, choć już niedługo ;) Ale zostało Ci jeszcze 40 minut i będzie po wszystkim :D

Nie jest taka straszą, polecam wziąć połówkę cytryny, nie czułam cukru nawet, jedynie ostatnie dwa łyki. No i gardło mnie bolało,ale Pani mówiła,że nie można pić wody, A jak źle się poczuje to mogę przyjść się położyć nawet na 2h i jedyne co to można chwilę odczuwać nudności,ale za to bardzo chce się spać [emoji16][emoji28] no i głód [emoji28][emoji28]
Mi Położna polecała kupić smakową, podobno lepiej "wchodzi" nawet już się dowiedziałam, że w aptece koło mojego mieszkania jest ;)

reklama
To okropne jak musiałaś się czuć, ale na szczęście to był fałszywy alarm :) Moja Mała aktywna jest wieczorami, rzadko jej się zdarza kopać w ciągu dnia, ale jak już się wygodnie położę wieczorem to wtedy zaczyna :)
Moja rano albo wieczorem ale wtedy juz drugi dzień nic, ani picie lodowatej wody nie pomagało ani jedzebie czegoś słodkiego. A ona po prostu sobir odpoczywała. Łobuziak już w brzuszku robi mamie psikusy :D wczoraj za to nadrabiała dzosiaj tez nawet ruchliwa :)

Do góry