reklama
Angela_Andzia
Fanka BB :)
Dokładnie, dziś jest fajnie
Jak tam dziewczyny pogoda u Was? U mnie zdecydowanie jest dziś czym oddychać
wilk.m
Aż nie chce się w domu siedzieć, chyba zaraz gdzieś wyjdę, byleby tylko wyjśćDokładnie, dziś jest fajnie
Angela_Andzia
Ja aktualnie jestem na glukozie, za 40 minut ostatnie pobieranie i nawet dobrze się już czuje,więc też skorzystam ze spacerku zanim wrócę do domu
Aż nie chce się w domu siedzieć, chyba zaraz gdzieś wyjdę, byleby tylko wyjść
wilk.m
Słynna glukoza! w pracy wszystkie koleżanki mnie tym straszą, to jeszcze przede mną, choć już niedługo Ale zostało Ci jeszcze 40 minut i będzie po wszystkimJa aktualnie jestem na glukozie, za 40 minut ostatnie pobieranie i nawet dobrze się już czuje,więc też skorzystam ze spacerku zanim wrócę do domu
Angela_Andzia
Nie jest taka straszą, polecam wziąć połówkę cytryny, nie czułam cukru nawet, jedynie ostatnie dwa łyki. No i gardło mnie bolało,ale Pani mówiła,że nie można pić wody, A jak źle się poczuje to mogę przyjść się położyć nawet na 2h i jedyne co to można chwilę odczuwać nudności,ale za to bardzo chce się spać [emoji16][emoji28] no i głód [emoji28][emoji28]
Słynna glukoza! w pracy wszystkie koleżanki mnie tym straszą, to jeszcze przede mną, choć już niedługo Ale zostało Ci jeszcze 40 minut i będzie po wszystkim
Moja na szczescie wróciła do soebie i wczoraj szalała. Uwielbiam to uczucie jak sie rusza@Remi2019 też bym się zestresowała.. tym bardziej, że u mnie Malutka od dobrych kilku dni jest tak ruchliwa.. nic sobie nie robi z tych upałów
DokładnieNajważniejsze, że na strachu się zakończyło
wilk.m
Mi Położna polecała kupić smakową, podobno lepiej "wchodzi" nawet już się dowiedziałam, że w aptece koło mojego mieszkania jestNie jest taka straszą, polecam wziąć połówkę cytryny, nie czułam cukru nawet, jedynie ostatnie dwa łyki. No i gardło mnie bolało,ale Pani mówiła,że nie można pić wody, A jak źle się poczuje to mogę przyjść się położyć nawet na 2h i jedyne co to można chwilę odczuwać nudności,ale za to bardzo chce się spać [emoji16][emoji28] no i głód [emoji28][emoji28]
reklama
Moja rano albo wieczorem ale wtedy juz drugi dzień nic, ani picie lodowatej wody nie pomagało ani jedzebie czegoś słodkiego. A ona po prostu sobir odpoczywała. Łobuziak już w brzuszku robi mamie psikusy wczoraj za to nadrabiała dzosiaj tez nawet ruchliwaTo okropne jak musiałaś się czuć, ale na szczęście to był fałszywy alarm Moja Mała aktywna jest wieczorami, rzadko jej się zdarza kopać w ciągu dnia, ale jak już się wygodnie położę wieczorem to wtedy zaczyna
Podziel się: