Anitkaaa2411
Fanka BB :)
DziękujęDziewczyny
@rambutan
@Remi2019
@Izabela1989
@kamlik
@Patka_1610
@Anitkaaa2411
Zajrzyjcie na prv
Pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęDziewczyny
@rambutan
@Remi2019
@Izabela1989
@kamlik
@Patka_1610
@Anitkaaa2411
Zajrzyjcie na prv
Pozdrawiam
Ja nie idę do szkoły rodzenia. 3 razy nie byłam to teraz nawet sensu nie widzę
Cześć witamy jest nas trochę z przejsciami ale aby do przoduCześć Wam. Melduje się u Was z terminem - 12 października. 24t 1d długo wyczekiwana i upragniona dziewczynka. Jestem po przejściach, ale staram się patrzeć z optymizmem w przód i mam nadzieję, ze dzięki Wam również dowiem się wielu ciekawych rzeczy, a także rozwieje niektóre swoje wątpliwości.
Pozdrawiam Asia
Witaj miło w naszym gronieCześć Wam. Melduje się u Was z terminem - 12 października. 24t 1d długo wyczekiwana i upragniona dziewczynka. Jestem po przejściach, ale staram się patrzeć z optymizmem w przód i mam nadzieję, ze dzięki Wam również dowiem się wielu ciekawych rzeczy, a także rozwieje niektóre swoje wątpliwości.
Pozdrawiam Asia
Witamy u mnie dziś 24+6 i też dziewczynka na pokładzieCześć Wam. Melduje się u Was z terminem - 12 października. 24t 1d długo wyczekiwana i upragniona dziewczynka. Jestem po przejściach, ale staram się patrzeć z optymizmem w przód i mam nadzieję, ze dzięki Wam również dowiem się wielu ciekawych rzeczy, a także rozwieje niektóre swoje wątpliwości.
Pozdrawiam Asia
Hej, u mnie 22 tydzień i chłopak, termin 31.10. Witamy na forum [emoji846]Cześć Wam. Melduje się u Was z terminem - 12 października. 24t 1d długo wyczekiwana i upragniona dziewczynka. Jestem po przejściach, ale staram się patrzeć z optymizmem w przód i mam nadzieję, ze dzięki Wam również dowiem się wielu ciekawych rzeczy, a także rozwieje niektóre swoje wątpliwości.
Pozdrawiam Asia
Hej , witamy .. no niestety te upały dają się we znaki każdej z Nas , ale jakoś trzeba to przetrwaćCześć, miło mi, że mogę do Was dołączyć Termin mam na 22.10, też będzie dziewczynka (dziewczynki górą!), strasznie się cieszę, to moja pierwsza ciąża, póki co żadnych problemów, no może trochę szybko się męczę, zwłaszcza przy tej pogodzie ale nie narzekam