reklama
Patka_1610
Fanka BB :)
Hej, witamy ja z Poznania nie jestem, ale może znajdzie się jakaś Mama na forumCześć i czołem. Chciałam się przywitać.tez spodziewam się rozwiązania w październiku. Jakby któraś była z Poznania to proszę o poradę co do szpitali.jaki wybralyscie?pozdrawiam gosia
Anitkaaa2411
My planujemy jechać 20.06 na kilka dni ale nie wiemy jeszcze na 100%. Dużo zależy od pogody@Beata05 dziękuję
No ja właśnie w sierpniu wybieram się nad morze na 5 dni, więc się okaze jak będzie .. ale kupiłam parasol na plażę, Mąż zakupił mi fotel rozkładany także będę leżeć plackiem pod parasolem i będzie mnie wachlował najwyżej hehe
Kocham morze, Rewal ale troche przeraża mnie pobyt tam w upały.
Beata05
Witamy [emoji6]Cześć i czołem. Chciałam się przywitać.tez spodziewam się rozwiązania w październiku. Jakby któraś była z Poznania to proszę o poradę co do szpitali.jaki wybralyscie?pozdrawiam gosia
Liza
Tak, tak jak mamusia tyle że ja z 13ego. HeheheNo domyślam się, że potem to będzie ciężko wytrzymać ale damy radę hehe dlatego tak, teraz korzystam i wypoczywam na świeżym o to widzę, że Synuś zodiakalny Bliźniak to wszystkiego najlepszego - sama wczoraj świętowałam swoje urodziny hehe
Liza
Eee tam, wrzesień to już wieczory chłodne, sierpień zresztą tez, musimy dać radę ja mam starsza córkę z października, potem syn z listopada i powiem wam że to pikuś przy terminie na czerwiecOj pewnie ciężko będzie w sierpniu i wrzesniu
Mnie wieczorami też puchną stopy.. Wracam z pracy i w ciapcie mi się ledwo mieszcząEh a ja niestety już zaczęłam puchnąć ale na szczęście tylko stopy i kostki, ktoś jeszcze się już zmaga z opuchlizną?
@Liza wszystkiego najlepszego dla Ciebie i dla synka
@patka_1610 i Tobie również ślę najlepsze życzenia
@patka_1610 i Tobie również ślę najlepsze życzenia
reklama
Patka_1610
Podziel się: