reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

18.10 taki środkowy termin z USG :-)
Pewnie i tak część z nas się wypakuje we wrześniu, a niektóre może nawet w listopadzie :)

Ostatnio byłam w szpitalu i poznałam dziewczynę która zgłosiła się do szpitala tydzień po terminie... I jeszcze tydzień była w szpitalu bo mały nie chciał wyjść.. Ale w dniu mojego wpisu urodziła :) także liczyła na marzec, a był kwiecień :)

reklama
Ja mam jutro o 9 wizytę i sie stresuje bo odstawilismy juz duphaston w poniedziałek i martwie sie czy maluszek sobie radzi...trzymajcie prosze za nas kciuki

Dziewczyny ja już po! Wszystko jak w najlepszym porządku. Przyszliśmy na badania a książę spał, pan doktor musiał obudzić :) nie znam jeszcze płci bo nie chciał pokazać.
Gratuluję! super! I jak z USG wyszło że który teraz tydzień u Ciebie? Tak to jest u mnie też na prenatalnych się nie pokazało co za płeć czekam do 8 maja Jeszcze 2 tygodnie...

Ja mam jutro o 9 wizytę i sie stresuje bo odstawilismy juz duphaston w poniedziałek i martwie sie czy maluszek sobie radzi...trzymajcie prosze za nas kciuki
Na pewno będzie wszystko dobrze. Ja dzisiaj ze stresu sprsc nie moglam. Od 6 na nogach w nocy co chwilę pobudka. Tyle czekania do 18..a tu proszę wszystko ok. U ciebie też tak będzie zobaczysz!

Ja przeżyłam mega szok bo pan doktor zaczął badać a dziecko się nie rusza... Ja już szybkie bicie serca pytam lekarza co się dzieje.. A doktor do mnie :spokojnie.. Ktoś tu śpi :D
Także. Strach ka duże oczy nic więcej! :) zobaczysz jutro nam napiszesz same cudownosci po badaniu!

reklama
Jak tylk wrócę z usg od razu dam znać co i jak :)

Oooo:) jako piękny zbieg okoliczności :) forumowe rodzeństwo :) na kiedy masz termin?
Dziękuję kochana ja również trzymam za was WSZYSTKIE tutaj kciuki i mam nadzieję że wszystko będzie w jak najlepszym porządku!
A ja OM miałam. 15.01, dzień po was, a termin z OM 22.10 a z usg 19.10 :)
Plec na prenatalnych wyszła ze chłopak :)

Do góry