Andziabn
Fanka BB :)
Ja żadnej wiadomości nie dostałem poczekam cierpliwie może dziś się pojawiDziewczyny a wiadomosci prywatne odebralyscie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja żadnej wiadomości nie dostałem poczekam cierpliwie może dziś się pojawiDziewczyny a wiadomosci prywatne odebralyscie?
No tak, sprawdzałam i nic nie maDziewczyny a wiadomosci prywatne odebralyscie?
Też nie mam dostępu i trochę tego nie rozumiem, bo wpisałam się na listę, a z tego co pamiętam było mówione, że dodani zostaną wszyscy, a po miesiącu zrobicie porządki kto się nie udziela. Może nie pisałam jakoś bardzo dużo, ale starałam się odzywać.
A tu tyle matek "wariatek" [emoji16] na kiedy masz termin?Ja jestem nowa i nawet nie miałam szansy zacząć się udzielać. Nie wpadłam wcześniej na to, że w tak wczesnych tc może już tak hulać jakieś forum
Na 25.10A tu tyle matek "wariatek" [emoji16] na kiedy masz termin?
Wejdź w link z wiadomości poprzez przeglądarkę, dodaj temat do obserwowanych i wtedy wejdź w aplikacje i powinno się pojawić normalnie w powiadomieniach (dzwoneczek)Jestem na tym forum na telefonie, ale normalnie w przeglarce (nie w aplikacji) i jak mam zapisac to forum zamkniete (jestem tam dodana)? Bo teraz nie wiem jak go znaleźć. No i np jak zapisać to forum, żeby go dlugo nie szukac ? Wiecie ?