Dziewczyny a jak tam z Waszymi brzuszkami? Do najszczuplejszych nie należałam przed tą ciążą ale mam wrażenie że już wyraźnie mi się zaokrąglił. A to dopiero 11+5....
U mnie 12 a jeszcze nic nie widać... pewnie niedługo wyskoczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny a jak tam z Waszymi brzuszkami? Do najszczuplejszych nie należałam przed tą ciążą ale mam wrażenie że już wyraźnie mi się zaokrąglił. A to dopiero 11+5....
GratulacjeNo dobra skoro mam czekać to już tu się pochwale [emoji16]
Tak dla pewności przed wyjazdem wskoczyłam dziś na wizytę i maleństwo rośnie pięknie podwoiło swoje rozmiary przez 2 tyg. wiec ma 52mm i według USG 11t7d No i lekarz powiedział ze jakby miał coś gdybać to pomiędzy nogami wyglada na chłopaka ale jeszcze nie potwierdza Zobacz załącznik 953156
@JoaSaw82 super wiesci. 11t 7d to 12 t.
termin na 2 pazdz?Cis mi się przestawiła cyferka [emoji16] miało być 11t6d
Aaaa cudo, super wieściNo dobra skoro mam czekać to już tu się pochwale [emoji16]
Tak dla pewności przed wyjazdem wskoczyłam dziś na wizytę i maleństwo rośnie pięknie podwoiło swoje rozmiary przez 2 tyg. wiec ma 52mm i według USG 11t7d No i lekarz powiedział ze jakby miał coś gdybać to pomiędzy nogami wyglada na chłopaka ale jeszcze nie potwierdza Zobacz załącznik 953156