reklama
Sarna33
Fanka BB :)
@dorzynka super ze udało się powiedzieć i szefowa po ludzku się zachowala
Co do prenatalnych badań to mam dopiero w 13tyg i boje się czy to nie ciut za późno. Niby 13+6 jest ok ja bede miała równo 13 ale jak coś zle wyliczyłam? Eh, ale wcześniejszych terminów już nie było a zależało mi żeby pójść do tego lekarza bo w pierwszej ciąży u niego byłam i byłam bardzo zadowolona, jeden z lepszych specjalistów w Polsce...
Co do prenatalnych badań to mam dopiero w 13tyg i boje się czy to nie ciut za późno. Niby 13+6 jest ok ja bede miała równo 13 ale jak coś zle wyliczyłam? Eh, ale wcześniejszych terminów już nie było a zależało mi żeby pójść do tego lekarza bo w pierwszej ciąży u niego byłam i byłam bardzo zadowolona, jeden z lepszych specjalistów w Polsce...
październikowe_love
Moskole! nie znacie?
Ja poznałam w Białce Tatrzańskiej na nartach w tym roku
Dziewczyny wpisałam się w tabelkę jako 25. Osoba
Czyli póki co nie mamy tej grupy zamkniętej?
Sarna33
O a co to?Moskole! nie znacie?
Nanya
(Samo)dzielna Mama
Ja znam tylko na zimno, nie na obiad. Jadłam może z 2 razy w życiu [emoji1787]Moskole! nie znacie?
25_pixels
Moskole! nie znacie?
Co to takiego?
25_pixels
U mnie jeszcze przed 11:00, nawet nie myślałam co na obiad, ale trzeba będzie coś zrobić. Synek lubi pomidorową. Zrobię. Nie chce mi się stać przy garach i robię tylko to co wymaga jakieś pół godziny max. Kocham dlatego Pintrest. Jest kopalnią pomysłów.
25_pixels
W ja dziś kupiłam pierwsza rzecz dla maluszka. Stwierdziłam ze taki kolor pasuje i dla dziewczynki i dla chlopczyka
Mój ulubiony kolor! Śliczny!
reklama
Carenik
Piękny rożek!
W ja dziś kupiłam pierwsza rzecz dla maluszka. Stwierdziłam ze taki kolor pasuje i dla dziewczynki i dla chlopczyka
Podziel się: