reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

Zazdroszczę :)
Mi dziś głowa pęka. Cały dzień marzyłam, żeby się położyć i zamknąć oczy - tylko to mi pomaga. Zauważyłam, że ostatnio głowa boli mnie coraz częściej [emoji853]
Mnie tez dziś cały czas głowa boli... tak się męczę i męczę i myśle czy dam radę czy jednak i tak wjedzie apap :/

reklama
Ja jeszcze bez apapu wytrzymuję, ale wiem, ze jakąś ilość w ciąży można. Tylko nie pamiętam ile? Odpoczynek na szczęście mi pomaga. Może rzeczywiście to ta pogoda i przesilenie wiosenne?
Mnie tez dziś cały czas głowa boli... tak się męczę i męczę i myśle czy dam radę czy jednak i tak wjedzie apap :/

Gaga gratulacje <3
Ja mam wizyty co 3tyg, lekarz powiedział że będę częściej kontrolowana i bardziej będą na mnie zwraca uwagę ze względu na poronienie mi to w sumie na rękę bo ledwo wytrzymuje 3tyg. A teraz od wizyty dwa tyg i prenatalne A po prenatalnych tydzień i wizyta:) nie mogę się już doczekać A dopiero co byłam w piątek.

Ja do tej pory miałam wizytę umówioną po trzech tygodniach, zobaczymy jak jutro powie.

Bardzo się cieszę z Waszych wizyt i pięknych dzieciątek :) i @październikowe_love cieszę się że mdłości ustępują, oby już tak zostało.

Też myślałam o @Matkaroku dzisiaj. Mam nadzieję że wszystko u niej w porządku.
@agabre też nie pisała od dawien dawna.

Gratuluję wszystkim udanych wizyt [emoji7][emoji7][emoji7]

Ja idę w środę ale na nfz tylko kartę zalozy i badania. Bez usg. Prywatnie u swojego lekarza mialam koniec lutego a nastepna koniec marca. Ciekawe czy poznam plec[emoji3526] chce mi się zacząć coś szyć, strasznie marnuje ostatnio dnie, leżę i nic nie robię. Zaprowadze dzieci, odbiorę i to głównie tyle [emoji3526]na zmiane z mężem jakiś obiad sklece. Powiedzcie ze tez tak macie

Też jestem ciekawa czy na prenatalnych ujawni się maleństwo, fajnie by było :)

No pogoda zdecydowanie może sprzyjać złemu samopoczuciu i bólom głowy..

Witam się i ja, jestem Monika.
10t6d, termin wg OM 01.10
W listopadzie straciłam fasolkę jednak szybko udało się zajść w kolejną ciążę. Mam nadzieję że tym razem się uda ciążę donosić. Dziś usg genetyczne (trochę wcześnie jednak posłuchałam lekarza prowadzącego) i wg niego mała jest 5 dni starsza. Jestem z trójmiasta.
5 cm szczęścia. :)
Zobacz załącznik 950661
Cześć witamy w grupie.
Jesteś pierwsza z usg genetycznym.
Też jestem po poronieniu i również 10t6d. Aż nie mogę się jeszcze bardziej doczekać mojego usg. Tym razem musi się udać :)

W listopadzie straciłam fasolkę jednak szybko udało się zajść w kolejną ciążę. Mam nadzieję że tym razem się uda ciążę donosić. Dziś usg genetyczne (trochę wcześnie jednak posłuchałam lekarza prowadzącego) i wg niego mała jest 5 dni starsza. Jestem z trójmiasta.
Zobacz załącznik 950661
Ojej piękne zdjęcie[emoji7]
Skąd jesteś? [emoji3526]

reklama
Zobacz załącznik 950661
Witaj i gratuluję Kruszynki [emoji7] Piszesz "mała" - czyli potwierdzili Ci płeć na tym usg? Piękne to zdjęcie [emoji2956]

Do góry