reklama
Agata_20
Fanka BB :)
Dziś do 16 wymiotowałam wszystkim co próbowałam zjeść kisiel, budyń, suchy chleb ale musiałam się przymusić zjadłam obiad i jest ok został w brzuchu.@Agata_20 jak sie czujesz?
Bo właśnie jedziemy do mojego rodzinnego miasta (Torunia), na kolacje do teściów powiedzieć o ciąży a jutro mojej mamie.
Także muszę się trzymać.
Dziękuje ze pytasz
Dziś do 16 wymiotowałam wszystkim co próbowałam zjeść kisiel, budyń, suchy chleb ale musiałam się przymusić zjadłam obiad i jest ok został w brzuchu.
Bo właśnie jedziemy do mojego rodzinnego miasta (Torunia), na kolacje do teściów powiedzieć o ciąży a jutro mojej mamie.
Także muszę się trzymać.
Dziękuje ze pytasz
Współczuję. Oby wkrótce było lepiej.
patkapateczka
Współczuję auta. U mnie też trochę problemów mąż od kilku dni problem z kręgosłupem. Czekamy na rezonans.Mam bardzo podobnie. Ale nie z powodu zapeszania, tylko braku chęci podzielenia się informacją. Nie boję się reakcji rodziny, bo to nie ich ciąża i każdemu, kto mi coś na ten temat powie czy skomentuje nieciekawie powiem że się mogą ..... [emoji48] zbyt wiele mam na głowie i ten tydzień jeszcze się nie skończył, a dobił mnie kompletnie (nowe auto do kasacji m.in.).
Nie chce nikomu mówić bo m.in. się boje ze poronie i bede musiala tlumaczyc czemu nie jestem w ciazy A nie każdy jest wyrozumiały. W pierwszej nic nie mówiliśmy i wyszło mi to na dobre nie musiałam o tym na każdym kroku mówić.
Carenik
U mnie dziś wyciag z korzenia imbiru z cytryna i kropelkami grany.
Nie moge jesc nic co ma silniejszy aromat...
Nie wymiotuje ale mnie mdli i zapachy draznia a najbardziej wilgoć [emoji1785]. Czasem mnie ciagnie jak na rzyganko ale nie na tyle silnie zeby kibelek przytulic.
Nie moge jesc nic co ma silniejszy aromat...
Nie wymiotuje ale mnie mdli i zapachy draznia a najbardziej wilgoć [emoji1785]. Czasem mnie ciagnie jak na rzyganko ale nie na tyle silnie zeby kibelek przytulic.
Liza
Chyba jest troche nas więcej bo choć mam 31 lat to będzie mój pierwszy poród
To widzę moje rowiesniczki też mam 31 lat tyle że ciąża nr 4.Ja dokładnie tak samo jak @Kora152 tez 31 lat i choć ciąża nie pierwsza to mam nadzieję, że będzie pierwszy poród
@cerenik współczuję, ale też miewam takie dni..... Byle do końca 1 trymestru potem może bedzie lepiej......
Liza
Uwielbiam jąDziewczyny coś na dobry koniec dnia, z uśmiechem [emoji16]
Klaudia555
reklama
Podziel się: