reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
Dziś do 16 wymiotowałam wszystkim co próbowałam zjeść kisiel, budyń, suchy chleb ale musiałam się przymusić zjadłam obiad i jest ok został w brzuchu.
Bo właśnie jedziemy do mojego rodzinnego miasta (Torunia), na kolacje do teściów powiedzieć o ciąży a jutro mojej mamie.
Także muszę się trzymać.
Dziękuje ze pytasz

Dziś do 16 wymiotowałam wszystkim co próbowałam zjeść kisiel, budyń, suchy chleb ale musiałam się przymusić zjadłam obiad i jest ok został w brzuchu.
Bo właśnie jedziemy do mojego rodzinnego miasta (Torunia), na kolacje do teściów powiedzieć o ciąży a jutro mojej mamie.
Także muszę się trzymać.
Dziękuje ze pytasz

Współczuję. Oby wkrótce było lepiej.

Mam bardzo podobnie. Ale nie z powodu zapeszania, tylko braku chęci podzielenia się informacją. Nie boję się reakcji rodziny, bo to nie ich ciąża i każdemu, kto mi coś na ten temat powie czy skomentuje nieciekawie powiem że się mogą ..... [emoji48] zbyt wiele mam na głowie i ten tydzień jeszcze się nie skończył, a dobił mnie kompletnie (nowe auto do kasacji m.in.).
Współczuję auta. U mnie też trochę problemów mąż od kilku dni problem z kręgosłupem. Czekamy na rezonans.
Nie chce nikomu mówić bo m.in. się boje ze poronie i bede musiala tlumaczyc czemu nie jestem w ciazy A nie każdy jest wyrozumiały. W pierwszej nic nie mówiliśmy i wyszło mi to na dobre nie musiałam o tym na każdym kroku mówić.

U mnie dziś wyciag z korzenia imbiru z cytryna i kropelkami grany.
Nie moge jesc nic co ma silniejszy aromat...
Nie wymiotuje ale mnie mdli i zapachy draznia a najbardziej wilgoć [emoji1785]. Czasem mnie ciagnie jak na rzyganko ale nie na tyle silnie zeby kibelek przytulic.
20190307_194603.jpeg

Chyba jest troche nas więcej:) bo choć mam 31 lat to będzie mój pierwszy poród:)
Ja dokładnie tak samo jak @Kora152 tez 31 lat i choć ciąża nie pierwsza to mam nadzieję, że będzie pierwszy poród :)
To widzę moje rowiesniczki też mam 31 lat :) tyle że ciąża nr 4. :rofl2:

@cerenik współczuję, ale też miewam takie dni..... Byle do końca 1 trymestru potem może bedzie lepiej......

reklama
Do góry