reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
A jaki masz tydzień? Bo jak ostatnio byłam, to mały u mnie waży 339g, więc z ciekawości pytam. Miałam 19+3, ale wg usg to jest tydzień do przodu. I sobie żartuję , że rośnie po tacie, bo ja 162cm a on 187cm :)

Nie wiem czy to ma cos do rzeczy bo ja mam 157 tata dziecka 182 a dzidzia w 20+1 miala 377 g.
Dodam, ze matka mojego partnera ma 172 cm ojciec 187 takze z tym wzrostem roznie bywa.

Witam, to może i ja się przedstawię :) obecnie 21tydz + 6 dni i czekamy na córeczkę :) mam już starszego synka prawie 9 lat. W poniedziałek miałam polowkowe I w 21 + 3 dziecko wazylo 391g. Nie miałam regularnych miesiączkę wiec wiek wyliczony z usg. Za tydzień mam kolejne usg ponieważ na poprzednim dziecko się źle ułożyło I lekarz nie mógł dokładniej obejrzeć serca, już się nie mogę doczekać, magiczny moment oglądać dzidzie na usg :)

Witamy, same dobre wieści :)
Witam, to może i ja się przedstawię :) obecnie 21tydz + 6 dni i czekamy na córeczkę :) mam już starszego synka prawie 9 lat. W poniedziałek miałam polowkowe I w 21 + 3 dziecko wazylo 391g. Nie miałam regularnych miesiączkę wiec wiek wyliczony z usg. Za tydzień mam kolejne usg ponieważ na poprzednim dziecko się źle ułożyło I lekarz nie mógł dokładniej obejrzeć serca, już się nie mogę doczekać, magiczny moment oglądać dzidzie na usg :)

A jaki masz tydzień? Bo jak ostatnio byłam, to mały u mnie waży 339g, więc z ciekawości pytam. Miałam 19+3, ale wg usg to jest tydzień do przodu. I sobie żartuję , że rośnie po tacie, bo ja 162cm a on 187cm :)
Wczoraj miałam 19+3 :) ale wg USG dzidziuś starszy o 4 dni. Więc chyba tak podobnie :)

Witamy :)

reklama
Witamy kolejną mamusię :)

Do góry