reklama
Carenik
Fanka BB :)
35dc na 28 dniowe cykle.no i bardzo ladnie a ktory to twoj dc albo ile po owu jestes ?
Keejti-93
U mnie mloda (2.3l) będzie miala 3 lata jak urodze a juz teraz nie kirzysta z wózka. Wiec dostawka chyba będzie zbędna.@Keejti-93 rozważam dokupienie dostawki do wózka, aczkolwiek moja córa ostatnio mało korzysta z wózka, ale to też zasługa tego, że zimą wożę ją do przedszkola autem a do kościoła czy inne spacery staramy się pieszo chodzić i sama nie wiem czy ta dostawka będzie jeszcze potrzebna. Ale podejrzewam, że jak pojawi się maluch i zwiększy się ruch w zakresie wózka to i moja mała chętniej będzie chciała z niego korzystać
Bardziej miałam na mysli foteliki - nie wiem czy nie będzie trzeba zmienic auta, w końcu trójka to nie dwójka[emoji3526] a tego na ostatnią chwilę nie da się zostawić i choć jeszcze wcześnie już myślę jak to ugryźć
Dziewczyny czy macie bóle jajników? Tak strasznie mnie dziś boli lewa strona ciężko stwierdzić gdzie dokładnie, ale chyba wyraźnie promieniuje od jajnika na cały lewy bok nie wiem co się dzieje, wcześniej bolało jak na okres, a teraz to zupełnie inny ból.
Carenik gratulacje
Madzik dziś mnie brzuch pobolewal ale sama nie wiem od czego, czy bardziej coś w stylu zatrzymania gazów czy od powiększającej się macicy..
W każdym razie zaliczyłam pierwsze przytulanie kibelka.. Na dodatek u teściowej po kolacji :/
Madzik dziś mnie brzuch pobolewal ale sama nie wiem od czego, czy bardziej coś w stylu zatrzymania gazów czy od powiększającej się macicy..
W każdym razie zaliczyłam pierwsze przytulanie kibelka.. Na dodatek u teściowej po kolacji :/
reklama
Carenik
Ja w ogole ostatnio mam brzuch balon i mnie boli jak na dwójke... A jak ide na tron to nic z tego...Carenik gratulacje
Podziel się: