reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Glowa mi pęka chyba ciśnienie jest niskie bo chodzę jak nacpana nic mi sie niechce prócz spania
Wioli to do łóżka zmykaj, ja się tabsów najadłam i ból trochę zelżał :-)
Ika
chyba zostałyśmy same na placu boju???
Dawidowe jak jesteś jeszcze to napisz z jakiego portalu oglądasz filmiki, już mi kiedyś napisałaś ale nie pamiętam. Poza tym płacisz tam coś??? Kurczę siostra poleciła mi, niby darmowe "zalukaj" ale ja jakoś na tym filmu obejrzeć nie mogę, bo wyświetla mi komunikat, żeby wykupić konto, to po cholerę piszą że darmowe, i takie zwykłe naciąganie ludzi szzzzzzzzzzzzz kur:**** mać....

Ostatnia edycja:
wieczorne usypianie poszło lepiej niż myślałam...Miłosz śpi już od jakiś 20 minut a ja uciekam się wykąpać,powiesić kolejne pranie i wracam do Was:tak:mam tylko nadzieje że jak wrócę to się rozpiszeta tak że trudno będzie mi Was nadrobić:-D

Kaniu a co do humorku,to ja z tych "twardych" i jest ze mną wszystko w najlepsiejszym porządku:tak:jak to się mówi...kto ma miękkie serce,to musi mieć twardą du.pe:-D

Kania nie ma potrzeby płacenia.Płaci sie jak chce się ogladać cały dzien a bezpłacenia czasem każaci poczekać 30 minut w połowie ale i to nie zawsze. Filmy online, najnowsze seriale online z lektorem za darmo!
Generalnie wszystkie strony z filami i serialami są darmowe. Jak zapłacisz to masz pewność że ci nie przerwą. Ja tam nic nie płace i mi wszystko elegancko śmiga i to na wielu.

Rysia ja też mam twardą d....pe nawet bym powiedziała że mam metrową skorupe.:-D

Ika jak to czas na nas???
Mamaagusi dziękuję, że pytasz :***siostra słabiuteńka, leży, nic nie robi totalnie.
We wtorek ma wizytę u jakiegoś profesora hab gastrologa, zobaczymy co jej powie.
Za dwa tygodnie chyba ma usg połówkowe.
A co u Ciebie??? U was??? Jak Agusia???
Rysia to ja taka silna nie jestem. Cieszę się, że lepiej się czujesz, że Miłosz już smacznie śpi, mam nadzieję że i Ty wypoczniesz, bo w dzień to raczej nie ma szans?
Dawidowe dzięki za info, odpaliłam na tym zalukaj ale kopie są fatalne wieć nie jest mi dane oglądnąć dziś żadnego filmu chyba...

reklama
kania a nadal ją ta biegunka meczy? bo doczytałam ze tego okropienstwa nie ma w sobie ale nie doczytalam jak ta biegunka. jejku biedna. czyli byle do usg zeby sie tylko upewnic ze z maluszkiem wszystko ok

Do góry