Celia89
Fanka BB :)
Wegiel sporzywczy czy coś. Z biegunką nie ma żartów.A ja mam taką.biegunke od soboty, że ledwie żyję i już nie wiem co mam brac na to ***** a w sobotę.mialam biegunkę.razem z okresem na szczescie okres się skończył.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wegiel sporzywczy czy coś. Z biegunką nie ma żartów.A ja mam taką.biegunke od soboty, że ledwie żyję i już nie wiem co mam brac na to ***** a w sobotę.mialam biegunkę.razem z okresem na szczescie okres się skończył.
Oby szybko przeszlo, już wszystko brałamWegiel sporzywczy czy coś. Z biegunką nie ma żartów.
Oby szybko przeszlo, już wszystko brałam [emoji848]
wspolczuje. Pij duzo wody ) i moze pojedz jakies sucharki, kasze i tpOby szybko przeszlo, już wszystko brałam
A ja tu zostanę bo też będę testować w październiku [emoji4] a ty nie będziesz już testować , więc możesz iść [emoji869]Żadna zaczepka, tu był spokój, a ja nie pozwolę, żeby dziewczyny które tu były odeszły z powodu gownoburzy jaka się zrobiła.
Niech sobie czytają, ale niech nie wjeżdżają tutaj z buta, jak się nie odzywaja. Cisza, cisza i nagle jeb. Dlaczego się wcześniej nie odzywała? Po to by poczekać i wpierdzielic szpilkę?
Najpierw jedna, wystarczy, ale nie 4, no bez jaj. To jest dorosłe?
Debila??No i co , że jestem?
A ty jesteś dłużej i udajesz dłużej debila [emoji33]
Jakie leki już próbowałaś?Oby szybko przeszlo, już wszystko brałam
Mam Nifuroksazyd, węgiel, elektrolity,A takie tabletki jak loperamid, dobrze pisze?
Nie chce medykowac, ale chcę pomoc. Bralo się na język i bardzo szybko w mgnieniu oka się rozpuszczało. Kojarzysz?