reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
Ja jestem 14dpo. Środa i czwartek mega delikatne plamienia dzisiaj (31dc)według kalendarza @ ale cisza. Ostatnio cykle były nawet 28 dniowe... Nie wiem co myśleć...
Może się owulka przesunęła.. Poczekaj do poniedziałku spokojnie.. Jak ma być kropka to będzie.. Trzymam kciuki

Kiedy wam najpóźniej wyszły II?? Ile dni po potencjalnym zapłodnieniu?? Cały czas żyje nadzieją. Jestem jakieś 14dpo
W pierwszej ciąży - miałam krwawienie w terminie okresu które wzięłam za okres, test dzień wcześniej negatywny. Po 3ch dniach mąż mi kazał zrobić test znowu bo zrobiłam się placzliwa i wyszły II kreski. Jakież było moje zdziwienie :D innych oznak nie było, cykle 28dni. 2ga ciaza cykle 26 dni II rano w terminie miesiączki ale już wyraźne. Wcześniej nie testowałam :D

reklama
W pierwszej ciąży - miałam krwawienie w terminie okresu które wzięłam za okres, test dzień wcześniej negatywny. Po 3ch dniach mąż mi kazał zrobić test znowu bo zrobiłam się placzliwa i wyszły II kreski. Jakież było moje zdziwienie :D innych oznak nie było, cykle 28dni. 2ga ciaza cykle 26 dni II rano w terminie miesiączki ale już wyraźne. Wcześniej nie testowałam :D
A to krwawienie w terminie @ to silne było?

Do góry