AngelOfHope
Aktywna w BB
Nie wiem czy będzie coś widać ponieważ to bardzo delikatny cień. Jak uda mi się uchwycić to wrzucęDodaj zdjecie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem czy będzie coś widać ponieważ to bardzo delikatny cień. Jak uda mi się uchwycić to wrzucęDodaj zdjecie
Wszystko będzie dobrze, zobaczyszWitam dziś idę na kolejną betę do porównania a jutro mam wizytę prywatną u pani doktor.
Bo czytałam opinie na temat tego u którego wczoraj byłam ponoć nie umie robić ani czytać usg więc 3mam się tej małej nadzieji.
Coś tam majaczy, na żywo lepiej to wygląda, szczególnie jeśli chodzi o kolor. Ale tak jak pisałam, nie nastawiam się, że to to..Dodaj zdjecie
Mój wczoraj i dzisiajCoś tam majaczy, na żywo lepiej to wygląda, szczególnie jeśli chodzi o kolor. Ale tak jak pisałam, nie nastawiam się, że to to..
U Ciebie zdecydowanie widać Mój przypomina Twój wczorajszy.Mój wczoraj i dzisiaj
Przysiądę i poczekam na odpowiedź, ja taka sama sytuacja. Siedze i myślę czy testowaćHej kobietki. @ mam dostać 10tego, dziś 6ty .. jak myslicie robic test czy jeszcze sie wstrzymac?
Witam. A kiedy termin miesiączki?Coś tam majaczy, na żywo lepiej to wygląda, szczególnie jeśli chodzi o kolor. Ale tak jak pisałam, nie nastawiam się, że to to..
Za 3 dni.Witam. A kiedy termin miesiączki?
Ja tez za 3 dni, ale chyba jutro się skuszęZa 3 dni.