reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
Co prawda miesiączka planowo jest dopiero na 13.10.2020, ale musiałam już zrobić test tylko nie wiem czy nie za wcześnie 😂
Na teście biel!

Co prawda miesiączka planowo jest dopiero na 13.10.2020, ale musiałam już zrobić test tylko nie wiem czy nie za wcześnie 😂
Na teście biel!
Chyba za wczesnie :) ja miałam dzisiaj robić ale mój stary był w domu wiec jutro zrobię. Okres niby powinien być w piątek ale zobaczymy czy w czw czasem wieczorem już nie zacznie się plamienie i wtedy już po ptakach 😂

Cześć dziewczyny! Trzymam kciuki za nowe cykle oraz te, które będą niedługo testowały. Ja okres mam dostać w piątek ale nie wytrzymałam i testowałam dzisiaj. Pojawił się jakiś cień ale w tym cyklu jestem jakoś wyjątkowo sceptyczna..

Witam dziś idę na kolejną betę do porównania a jutro mam wizytę prywatną u pani doktor.
Bo czytałam opinie na temat tego u którego wczoraj byłam ponoć nie umie robić ani czytać usg więc 3mam się tej małej nadzieji.

reklama
Do góry