Powodzenia w tym 6 CSWitam się dziewczyny w 1 dc [emoji4] jednak tak jak mówiłam moje przeczucia mnie nie zawodza zaczynamy kolejny 6 cs [emoji4]
reklama
Szkoda . Trzymam kciuki za ten!Witam się dziewczyny w 1 dc [emoji4] jednak tak jak mówiłam moje przeczucia mnie nie zawodza zaczynamy kolejny 6 cs [emoji4]
(Nie) dziękuję [emoji16][emoji8]
Powodzenia w tym 6 CS [emoji8]
Szkoda . Trzymam kciuki za ten!
Czarnakawa91
Fanka BB :)
Chyba za wczesnie ja miałam dzisiaj robić ale mój stary był w domu wiec jutro zrobię. Okres niby powinien być w piątek ale zobaczymy czy w czw czasem wieczorem już nie zacznie się plamienie i wtedy już po ptakachCo prawda miesiączka planowo jest dopiero na 13.10.2020, ale musiałam już zrobić test tylko nie wiem czy nie za wcześnie
Na teście biel!
AngelOfHope
Aktywna w BB
Cześć dziewczyny! Trzymam kciuki za nowe cykle oraz te, które będą niedługo testowały. Ja okres mam dostać w piątek ale nie wytrzymałam i testowałam dzisiaj. Pojawił się jakiś cień ale w tym cyklu jestem jakoś wyjątkowo sceptyczna..
Anio0lek
Fanka BB :)
Trzymam kciuki żeby się udałoCześć dziewczyny! Trzymam kciuki za nowe cykle oraz te, które będą niedługo testowały. Ja okres mam dostać w piątek ale nie wytrzymałam i testowałam dzisiaj. Pojawił się jakiś cień ale w tym cyklu jestem jakoś wyjątkowo sceptyczna..
Dodaj zdjecieCześć dziewczyny! Trzymam kciuki za nowe cykle oraz te, które będą niedługo testowały. Ja okres mam dostać w piątek ale nie wytrzymałam i testowałam dzisiaj. Pojawił się jakiś cień ale w tym cyklu jestem jakoś wyjątkowo sceptyczna..
reklama
AngelOfHope
Aktywna w BB
Nie dziękuję Ja miałam już takie cyrki z testami, że puki nie zobaczę wyraźnej kreski to nie nastawiam się na nic..Trzymam kciuki żeby się udało
Podziel się: