Ja tu nie widzę tylko jedna kreskę...Moje cudowne wczorajsze negatywy [emoji28][emoji28] choć ja tam standardowo widzę jakaś minimalna kreseczke [emoji28][emoji28][emoji28]Zobacz załącznik 1183747
reklama
Poczekaj spokojnie do dnia .. Dasz radę, my kobiety jesteśmy silne i cierpliwe..Dzisiaj 29dc wiec może coś by już wyszło Hahaha
Tylko później robi się blokada i wszędzie widzi się objawy ciąży, nawet jeżeli jej nie ma i cykl się wydłuża i później są jeszcze większe problemy z zajściem.. Ja życzę Wam każdej, ale to każdej widoku kresek, ale trzeba do tego podejść spokojnie.. Jak kropka ma być to będzie..Czasem to jest silniejsze [emoji85]
Ale każdą ciąża jest inna i do każdej ciąży organizm też się inaczej szykuje.. Także poczekaj jeszcze chwilkę.. Ja trzymam mocno kciuki aby to było to czego pragniesz..Po poprzedniej inseminacji właśnie po 10 dniach miałam już dwie kreski... Dlatego zdecydowałam się na wcześniejszy test. Owulacja była na przełomie 11/12 dnia cyklu.
Smerfetka94
Fanka BB :)
Ee tam.Poczekaj spokojnie do dnia .. Dasz radę, my kobiety jesteśmy silne i cierpliwe..
Ja podchodzę do tego na luzie. Co ma być to będzie i jedna kreska nie robi na mnie wrażenia
Na pewno się nie załamie i łezki nie uronię
Trzeba być dobrej myśli.. Kropka w końcu się zadomowi u każdej..Ee tam.
Ja podchodzę do tego na luzie. Co ma być to będzie i jedna kreska nie robi na mnie wrażenia
Na pewno się nie załamie i łezki nie uronię
Bo są tylko jedne kreski [emoji87][emoji23]
Ja tu nie widzę tylko jedna kreskę...
Słownik mi przestawił słowa, teraz widzę.. Miło być ze ja tu widzę tylko jedna kreskę..Bo są tylko jedne kreski [emoji87][emoji23]
Smerfetka94
Fanka BB :)
U mnie jakis gesty biały śluz...
Pewnie na malpiszona :/
Pewnie na malpiszona :/
reklama
Podziel się: