reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
Dziewczyny ja nie wiem po co wy tak szybko testujecie.. Tydzień przed 🐵 i widząc jedna kreskę się załamujecie.. Dajcie się kropce zadomowić.. Poczekajcie do dnia 🐵.. Ja Wiem, że bardzo chcecie, ale takie nakręcanie się nie służy niczemu dobremu..

Dziewczyny ja nie wiem po co wy tak szybko testujecie.. Tydzień przed [emoji204] i widząc jedna kreskę się załamujecie.. Dajcie się kropce zadomowić.. Poczekajcie do dnia [emoji204].. Ja Wiem, że bardzo chcecie, ale takie nakręcanie się nie służy niczemu dobremu..
Czasem to jest silniejsze [emoji85]

Dziewczyny ja nie wiem po co wy tak szybko testujecie.. Tydzień przed 🐵 i widząc jedna kreskę się załamujecie.. Dajcie się kropce zadomowić.. Poczekajcie do dnia 🐵.. Ja Wiem, że bardzo chcecie, ale takie nakręcanie się nie służy niczemu dobremu..
Po poprzedniej inseminacji właśnie po 10 dniach miałam już dwie kreski... Dlatego zdecydowałam się na wcześniejszy test. Owulacja była na przełomie 11/12 dnia cyklu.

Wczoraj wieczorem miałam plamienie. Wypada niby 12 dzień od owu i ewentualnego zapłodnienia ale boję się, że to nie ciąża i nie plamienie implantacyjne a moje stare problemy z plamieniem przed okresem 😔

Testowałam dzisiaj, szkoda, że 20, a nie o czułości 10. Z porannego moczu, 6 dni przed okresem. Minimalnie, ale naprawdę minimalnie różowa kreska. No nic, następny zrobię w poniedziałek, a później w dzień okresu. Jak nie wyjdzie, to trudno.
Kobietki, w ogóle powinnam być u gina rok po porodzie, rok mija pod koniec listopada. Miałam iść na cytologię, ale lekarz od razu mi mówił, że po 6 msc mogę się już starać, bo jest wszystko Oki. Nie mam jak teraz się do niego dostać, a siedzę i myślę, czy dobrze robię.

Ja to wiem, Ty to wiesz, reszta ludzi wie, ale i tak uparcie robimy te testy, haha.
Wiesz, ja zrobiłam, bo w poprzednich ciążach wychodziło mi tydzień przed, ale ze teraz jestem po porodzie to inaczej organizm funkcjonuje. Mam wrazenie, że kiedys lepiej kontrolowałam swoje ciało itd. Po porodzie jakoś tak się zapomina, choć ostatnimi czasy już patrzę dokładnie
Dziewczyny ja nie wiem po co wy tak szybko testujecie.. Tydzień przed [emoji204] i widząc jedna kreskę się załamujecie.. Dajcie się kropce zadomowić.. Poczekajcie do dnia [emoji204].. Ja Wiem, że bardzo chcecie, ale takie nakręcanie się nie służy niczemu dobremu..

reklama
Do góry