Poczekaj jeszcze..Hej, ja już po... Niestety 1 kreska ale do @ jeszcze tydzień i dzis 10 dzień po inseminacji wiec może się coś zmieni ale nie robię sobie nadzieji od początku....
reklama
Dziewczyny ja nie wiem po co wy tak szybko testujecie.. Tydzień przed i widząc jedna kreskę się załamujecie.. Dajcie się kropce zadomowić.. Poczekajcie do dnia .. Ja Wiem, że bardzo chcecie, ale takie nakręcanie się nie służy niczemu dobremu..
monnkej
Fanka BB :)
Trzymam kciuki [emoji3590][emoji3590][emoji3590]Hej, ja już po... Niestety 1 kreska [emoji24] ale do @ jeszcze tydzień i dzis 10 dzień po inseminacji wiec może się coś zmieni ale nie robię sobie nadzieji od początku....
monnkej
Czasem to jest silniejsze [emoji85]Dziewczyny ja nie wiem po co wy tak szybko testujecie.. Tydzień przed [emoji204] i widząc jedna kreskę się załamujecie.. Dajcie się kropce zadomowić.. Poczekajcie do dnia [emoji204].. Ja Wiem, że bardzo chcecie, ale takie nakręcanie się nie służy niczemu dobremu..
Po poprzedniej inseminacji właśnie po 10 dniach miałam już dwie kreski... Dlatego zdecydowałam się na wcześniejszy test. Owulacja była na przełomie 11/12 dnia cyklu.Dziewczyny ja nie wiem po co wy tak szybko testujecie.. Tydzień przed i widząc jedna kreskę się załamujecie.. Dajcie się kropce zadomowić.. Poczekajcie do dnia .. Ja Wiem, że bardzo chcecie, ale takie nakręcanie się nie służy niczemu dobremu..
CzarnaMamba21
Testowałam dzisiaj, szkoda, że 20, a nie o czułości 10. Z porannego moczu, 6 dni przed okresem. Minimalnie, ale naprawdę minimalnie różowa kreska. No nic, następny zrobię w poniedziałek, a później w dzień okresu. Jak nie wyjdzie, to trudno.
Kobietki, w ogóle powinnam być u gina rok po porodzie, rok mija pod koniec listopada. Miałam iść na cytologię, ale lekarz od razu mi mówił, że po 6 msc mogę się już starać, bo jest wszystko Oki. Nie mam jak teraz się do niego dostać, a siedzę i myślę, czy dobrze robię.
Kobietki, w ogóle powinnam być u gina rok po porodzie, rok mija pod koniec listopada. Miałam iść na cytologię, ale lekarz od razu mi mówił, że po 6 msc mogę się już starać, bo jest wszystko Oki. Nie mam jak teraz się do niego dostać, a siedzę i myślę, czy dobrze robię.
CzarnaMamba21
Ja to wiem, Ty to wiesz, reszta ludzi wie, ale i tak uparcie robimy te testy, haha.
Wiesz, ja zrobiłam, bo w poprzednich ciążach wychodziło mi tydzień przed, ale ze teraz jestem po porodzie to inaczej organizm funkcjonuje. Mam wrazenie, że kiedys lepiej kontrolowałam swoje ciało itd. Po porodzie jakoś tak się zapomina, choć ostatnimi czasy już patrzę dokładnie
Wiesz, ja zrobiłam, bo w poprzednich ciążach wychodziło mi tydzień przed, ale ze teraz jestem po porodzie to inaczej organizm funkcjonuje. Mam wrazenie, że kiedys lepiej kontrolowałam swoje ciało itd. Po porodzie jakoś tak się zapomina, choć ostatnimi czasy już patrzę dokładnie
Dziewczyny ja nie wiem po co wy tak szybko testujecie.. Tydzień przed [emoji204] i widząc jedna kreskę się załamujecie.. Dajcie się kropce zadomowić.. Poczekajcie do dnia [emoji204].. Ja Wiem, że bardzo chcecie, ale takie nakręcanie się nie służy niczemu dobremu..
reklama
CzarnaMamba21
Kurcze... Może się wszystko ppprzestawialoU mnie jedna kreska, 3 dni spóźnienia
Podziel się: