reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

Gratki wszystkim II kreseczek.
Ja na betę nie idę (chyba że gin każe), nie będę się stresować. W poniedziałek idę na wizytę wiem że to trochę za wcześnie ale duphaston mi się kończy a gin kazał brać.

reklama
No nie mogę zabrać, bo nie wpuszcza jej tam gdzie ja idę, bo są 2 oddzielne labolatoria. Sąsiadki też na rano, ale ja nie powierzam dziecka sąsiadom, bo mam swoje powody
Córkę możesz że sobą zabrać, dziecko nie może być wymówka.. Nosisz pod sercem kolejne maleństwo a zasłaniasz się kolejnym.. Nie ma sąsiadów, rodziny nikogo obok kto moglby się zająć na chwilę dzieckiem.. A jeżeli jest to twój gin prowadzący to próbuj do skutku dzwonić i powiedzieć jaka jest sytuacja... A nie piszesz ze bedzie co będzie

Gratki wszystkim II kreseczek.
Ja na betę nie idę (chyba że gin każe), nie będę się stresować. W poniedziałek idę na wizytę wiem że to trochę za wcześnie ale duphaston mi się kończy a gin kazał brać.
Skoro kazała brać to wie co robi i tego się trzymaj.. Powodzenia.. Nawet jeżeli nic nie będzie widać na USG to się tym nie stresuj, bo jest za wcześnie..

To co myślisz? Dzwonić do lekarza od razu dzisiaj się zapisać? Będzie chciał mnie przyjąć, bo pewnie dhupaston wejdzie. Więc musi mnie zbadać
Jeżeli wiesz, że masz problemy, bo z tego co tam czytałam już straciłaś ciążę, to ja bym próbowała się dostać do mojego lekarza prowadzącego, bo on wie przecież o moich problemach.. To że zrobi usg i nic nie będzie widać to jest pewne bo za szybko, ale może zalecić już tabletki na podtyrzymanie.. Ja bym nie czeka tylko dzwoniła i powiedziała co i jak..

Ok. To dzisiaj dzwonię, dziękuję za radę. To moja 3 ciąża, a czuje się głupsza, bo jak od razu widziałam wcześniej Pozytyw to od razu do lekarza dzwoniłam
Jeżeli wiesz, że masz problemy, bo z tego co tam czytałam już straciłaś ciążę, to ja bym próbowała się dostać do mojego lekarza prowadzącego, bo on wie przecież o moich problemach.. To że zrobi usg i nic nie będzie widać to jest pewne bo za szybko, ale może zalecić już tabletki na podtyrzymanie.. Ja bym nie czeka tylko dzwoniła i powiedziała co i jak..

Ok. To dzisiaj dzwonię, dziękuję za radę. To moja 3 ciąża, a czuje się głupsza, bo jak od razu widziałam wcześniej Pozytyw to od razu do lekarza dzwoniłam
Jeżeli nie dziś cie przyjmę to może jutro. Ale w przypadku kiedy wiesz że było już coś nie tak to nie czeka się na cud tylko die działa.. A do poniedziałku jest masa czasu, więc nie ma na co czekać..

reklama
Do góry