reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

10dc i potwierdzona owulcja bez zastrzyku!!! [emoji123][emoji123][emoji123]

Zazdroszczę [emoji16] u mnie stwierdzili tydzień temu ze owu była, po progu jednak się okazało ze nie była, a dziś się okazało ze jest pęcherzyk na drugim jajniku 18 mm i endo wyglada jakby było w połowie cyklu a nie przed okresem, wiec w sumie nikt nie wie czy była owu czy będzie [emoji2368][emoji85][emoji23]

reklama
Zazdroszczę [emoji16] u mnie stwierdzili tydzień temu ze owu była, po progu jednak się okazało ze nie była, a dziś się okazało ze jest pęcherzyk na drugim jajniku 18 mm i endo wyglada jakby było w połowie cyklu a nie przed okresem, wiec w sumie nikt nie wie czy była owu czy będzie [emoji2368][emoji85][emoji23]
Może już ciążowe jest a ty nie wiesz [emoji23][emoji23][emoji2960]

Kusiło mnie podjechać po pracy po test, ale pogoda była dziś tak niesprzyjająca, że marzyło mi się tylko wrócić i pod koc 😀 jutro pojadę kupić i może w piątek zrobię, o ile @ nie przyjdzie
To ja trzymam mocno kciuki 👍
Tak pogoda dzisiaj nie rozpieszcza.... Zimno, mokro i wietrznie. Byłam wczoraj zła na siebie, że nie pograbilam liści Ale dobrze, że tego nie zrobiłam bo dzisiaj to Mam prawie dywan z liści tyle wiatr nawial

To ja trzymam mocno kciuki 👍
Tak pogoda dzisiaj nie rozpieszcza.... Zimno, mokro i wietrznie. Byłam wczoraj zła na siebie, że nie pograbilam liści Ale dobrze, że tego nie zrobiłam bo dzisiaj to Mam prawie dywan z liści tyle wiatr nawial
U nas tyle wody stoi na podwórku i u sąsiadów, że głowa mała 😕 dobrze, że nie pograbilas, bo cala praca poszłaby na marne.. Oby szybko się wypogodziło, chociaż ten rok już chyba niczym mnie nie zaskoczy 🙄

U nas tyle wody stoi na podwórku i u sąsiadów, że głowa mała 😕 dobrze, że nie pograbilas, bo cala praca poszłaby na marne.. Oby szybko się wypogodziło, chociaż ten rok już chyba niczym mnie nie zaskoczy 🙄
W ogóle mnie chyba już żaden rok nie zaskoczy. Zawsze chcemy żeby szybko minął bo następny będzie lepszy ale jak się okazuje w ogóle tak nie jest i mam wrażenie, że coraz gorszy jest :p

reklama
Do góry