reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

Ja trafiłam do szpitala trochę po 5 rano, kiedy wody mi w łóżku odeszły. No i wiadomo, że nic nie jadłam o tej.porze, później też mi zabronili. Dawali mi glukozę w kroplówce, ale ja była tak strasznie głodna! [emoji30] Po cichaczu zeszłam piętro niżej do.automatow i nakupowalam sobie batonów i zjadłam od razu Snickersa [emoji23] później okazalo się, że muszę mieć jednak cesarskie cięcie, no i pielęgniarka do mnie: pani na czczo?
A ja: oczywiście [emoji16]
W tamtym momencie nie myślałam że Snickers mogl mi jakoś zaszkodzic tylko, że udało mi się go w ogóle zjeść, jaka szczęśliwa byłam [emoji23]

Mój mąż płacił za rodzinny poród, a jak w koncu urodziłam przez cesarkę to później mówi do mnie: to po co ja płaciłem tą kasę? [emoji1745][emoji1751]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ja też byłam głodna mega jak na oxy byłam a nie mogłam nic jeść. A mój prosto z pracy przyjechał, głodny banana jadł , myślałam , że go zabije tam [emoji23]
Głodna kobieta to zła kobieta xD

reklama
Nie zwrócili?
Ja trafiłam do szpitala trochę po 5 rano, kiedy wody mi w łóżku odeszły. No i wiadomo, że nic nie jadłam o tej.porze, później też mi zabronili. Dawali mi glukozę w kroplówce, ale ja była tak strasznie głodna! [emoji30] Po cichaczu zeszłam piętro niżej do.automatow i nakupowalam sobie batonów i zjadłam od razu Snickersa [emoji23] później okazalo się, że muszę mieć jednak cesarskie cięcie, no i pielęgniarka do mnie: pani na czczo?
A ja: oczywiście [emoji16]
W tamtym momencie nie myślałam że Snickers mogl mi jakoś zaszkodzic tylko, że udało mi się go w ogóle zjeść, jaka szczęśliwa byłam [emoji23]

Mój mąż płacił za rodzinny poród, a jak w koncu urodziłam przez cesarkę to później mówi do mnie: to po co ja płaciłem tą kasę? [emoji1745][emoji1751]

Dobra laski, test zrobiony, jest cień cienia ale to pink... 😭. Tak więc ciul wie tak na prawde. Dzis apteka lub rossmann i jutro powtórka. Gołym okiem widać, nie wiem czy zdjęcie złapało.

Załączniki

• 20201014_074003.jpg
    20201014_074003.jpg
    567,3 KB · Wyświetleń: 150
  • 20201014_074423.jpg
    20201014_074423.jpg
    517,2 KB · Wyświetleń: 145
Ostatnia edycja:
Witajcie :) Czy to cień czy ja mam zwidy ?
Dziś 27dc, cykle 30 dniowe wiec wiem ze popełniłam falstart 🙈

Załączniki

• 2D7D4D07-33D4-45FA-B687-46CA1D931EF6.jpeg
    2D7D4D07-33D4-45FA-B687-46CA1D931EF6.jpeg
    850,5 KB · Wyświetleń: 131
  • F0E4368E-984B-4B75-859C-57446EF33BBE.png
    F0E4368E-984B-4B75-859C-57446EF33BBE.png
    183,2 KB · Wyświetleń: 136
reklama
Do góry