reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

trzymam kciuki. Ja czekam, albo okres się rozkręcić chociaż póki co nic się nie zapowiada a te plamienie to były tylko dwie małe plamki póki co a jak cos to w sp O te chyba dopiero test zrobię jeśli te plamki to miała być i.plantacja to chyba trzeba trochę odczekać?

Ale wy dziewczyny macie problemy na prawdę, wielkie halo ostatnio robicie z niczego.
Sorki, że cała dyskusja toczy się na tej grupie, ale ja staram się coś wyjaśnić 🤷‍♀️

reklama
hahahahaaha mnie już zaczyna to śmieszyć, nic nie zosto dosłownie ujawnione. Jedynie napomknięte ze ktoś się wystarczająco wypowiada na innej grupie. Musicie mieć mega nudne i nużące życie żeby w taki sposób zapewniać sobie atrakcji i atencji. Ja wszystkie tego typu konta „wyciszylam” i radzę wam dzieczyny zrobić to samo, nie chce mi się czytać tych dennych wypowiedzi. Już nawet brak słowa by określi to co się dzieje, ale chyba czas dorosnąć 😂

Wasza wielka spina spowodowała że każdy może sobie połączyć kropki i domyśleć się o co chodziło.

Polecam spuścić z tonu i wyluzować.
Nie no Ty tak serio? Wystarczy połączyć kropki [emoji2356] pomogę Ci: jeśli połączysz spinkę dziewczyn i dodasz do tego "wystarczająco się rozpisujesz na waszej prywatnej grupie" to co Ci wyjdzie? Że rozpisuje się o czym? O pogodzie?

Dobra może już skończymy te kłótnie, pretensje i poprostu o tym zapomnijmy. Wątek jest o testowaniu w tym miesiącu i chyba jego założenie miało co innego na celu a ie jakieś bezcelowe kłótnie?

reklama
Cześć Dziewczyny! Kurcze.. Na chwilkę spuścić Was z oka a tu takie cyrki.. 😲😲😲 Szczerze mówiąc jest to ostatnie forum po, którym spodziewałabym się postów na tak niskim poziomie.. Czytając wypowiedzi poniektórych dziewczyn zaczynam zastanawiać się czy aby na pewno dorosły do macierzyństwa.. Myślę, że przynajmniej kilka powinno odbyć że sobą szczerą pogawedkę i może odpuścić na jakiś czas.. Jeśli jedna wypowiedź (I umówmy się, dziewczyna nie napisała niczego złego. Nikogo nie obraziła, przedstawiła tylko swój punkt widzenia z perspektywy kobiety, która stara się już szmat czasu i różne etapy tego starania ma już za sobą) potrafi wywołać w Was aż takie emocje to ja nie wiem jak chcecie wychować potomstwo.. 🤷‍♀️ Jakie wartości chcecie przekazać Waszym dzieciakom?

Do góry