Smerfetka94
Fanka BB :)
[/QUOTE]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie lubię chamstwa... Można napisać wszystko w kulturalny sposób jeśli ktoś się stara o dziecko to powinien być dojrzałym emocjonalnie człowiekiem, a nie cisnąć tekstami jak w przedszkolu
I swoją drogą jestem 2 dni przed
Więc co powiesz o angel skoro ciśnie po innych że jestesmy debilami??Ja nie lubię chamstwa... Można napisać wszystko w kulturalny sposób jeśli ktoś się stara o dziecko to powinien być dojrzałym emocjonalnie człowiekiem, a nie cisnąć tekstami jak w przedszkolu
I swoją drogą jestem 2 dni przed
Ktoś tu jednak obrażać zaczął.A się uśmiałam emocje lepsze niż na Trollach2 dziewczyny dajcie już spokój. Niektórzy szukają atencji, pozwólmy każdemu pisać ile chce i co chce póki nikogo nie obraza
Ponoć cię to nie uraziło więc po co burzysz.Więc co powiesz o angel skoro ciśnie po innych że jestesmy debilami??
I to ona akurat zaczęła temat
Ale ty pierwsza zaczelas i to ty ewidentnie masz z czymś problemPonoć cię to nie uraziło więc po co burzysz.
Nie po innych tylko napisałam to do ciebie , więc proszę nie przekręcaj
Ponoć cię to nie uraziło więc po co burzysz.
Nie po innych tylko napisałam to do ciebie , więc proszę nie przekręcaj
Z twoim zachowaniem tak jak wyżej pisałam , wystarczy czytać [emoji869]Ale ty pierwsza zaczelas [emoji846] i to ty ewidentnie masz z czymś problem
Nie zabronisz mi pisać co chce i kiedy chce [emoji4] i miałaś omijać moje posty , ale chyba bardzo cię interesują [emoji16]Przestań być marionetka [emoji6]
Wali mnie to kogo, bo każdy wie. Dobranoc