Na FB są grupy dla matek - jak teraz będziesz mieć 2kreski to termin najpewniej na czerwiec. Jest już grupa założona czerwcowe mamy 2021Jakbyście coś tam jednak działały na tym fb dajcie znać na priv gdzie was szukać
reklama
Dobrze gada, polać jej!Wydaje mi się, ze chyba poprostu czas omijać ich komenatzre i udawać ze nikt nic nie napisał, będzie łatwiej
Zamówiłam na allegro, pink po około 5pln wychodzi to kupiłam hurtowoA ja wam powiem, ze @ ma być jutro a testowałam tydzien temu i kilka dni temu wiec jak nie przyjdzie to znów zatestuje i wstawię TEST tutaj testy są spoko zabawa tylko mój portfel płacze!
Hanciaaq
Fanka BB :)
Już szukam!! Stary mnie zabije na wszelki testy owu znajdę może jakby znow poszło nie po mojej myśli!Zamówiłam na allegro, pink po około 5pln wychodzi to kupiłam hurtowo
Elmirka91
Moderator
Na FB są grupy dla matek - jak teraz będziesz mieć 2kreski to termin najpewniej na czerwiec. Jest już grupa założona czerwcowe mamy 2021
Na czerwiec to już się raczej nie załapie. Październikowe testowanie mi nie wyszło bo @ pojawiła się wcześniej. Testować będę 02.11 więc jak się uda to już będzie lipcowe
CzarnaMamba21
Nie kupuj pink fałszują mega
Zamówiłam na allegro, pink po około 5pln wychodzi to kupiłam hurtowo
reklama
CzarnaMamba21
Ja w aptece kupowałam strumieniowe po 6.5, ale nie polecam
Podziel się: