reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
A mnie takie wpisy jak Twoje denerwują! Wkręcam, wkręcamy sobie czasem za dużo! Tak! I komu to oceniać? Tobie? Przychodzisz tu tylko po to żeby to napisać? Nie znasz Nas, naszych historii.

Napisze tylko, że NIE MA RZECZY NIEMOZLIWYCH.
Część z Was udziela się nie tylko tutaj. I wyobraź sobie, że póki jest to publiczna grupa, to mogę Wam wejść z buciorami i napisać co myślę 💁‍♀️, wiem, że prawda boli, a Wy wolicie żyć w świecie złudzeń, tylko to jeszcze nikomu na dobre nie wyszło.

36 cykli?? Jaka jeshis
36 cykli?jaka jest twoja historia jesli mozna wiedziec? Ja mam pcos decyzja w klinice nieplodnosci to 6 cykli wspomaganych hormonami aby probowac zajsc naturalnie, potem 3 inseminacje i jak sie nie uda przez te 9 cykli to podchodzimy do in vitro. Nie wyobrazam sobie przez tyle cykli czekac na cud. Oczywiscie kazda historia jest inna,psychika tez wiec wiedz ze kazda inaczej przechodzi swoje porazki
Koleżanka 36 cykli a ja ponad 7 lat więc...

Takie nakręcanie się wzajemnie nie pomaga. Najpierw się wyklucaja że kreska na teście jest gdzie sporo osób nie widziało kreski później przyszedł okres i wmawianie innym że biochemiczna.

Druga testy wychodzą negatywne kresek nie ma ale ciąża napewno i dziecko pomoże ratować związek [emoji2356] naprawdę?

Wszystkie objawy ciąży są ale test lub beta ujemna ale ciąża na 100% jest naprawdę?

Na początku jak czytałam ten wątek uśmiałam się że hej ale teraz to już nawet śmieszne jest a strasznie załosne.

Gdziw napisała, że uratuje związek ciąża?
Sama pisała, że w tej sytuacji nie chciałaby 2 kresek.
Koleżanka 36 cykli a ja ponad 7 lat więc...

Takie nakręcanie się wzajemnie nie pomaga. Najpierw się wyklucaja że kreska na teście jest gdzie sporo osób nie widziało kreski później przyszedł okres i wmawianie innym że biochemiczna.

Druga testy wychodzą negatywne kresek nie ma ale ciąża napewno i dziecko pomoże ratować związek [emoji2356] naprawdę?

Wszystkie objawy ciąży są ale test lub beta ujemna ale ciąża na 100% jest naprawdę?

Na początku jak czytałam ten wątek uśmiałam się że hej ale teraz to już nawet śmieszne jest a strasznie załosne.

Ponad 36... Obecnie ja ok, mój M okej, wyniki super. Z początku problemy z hormonami po odstawieniu anty. Na tą chwilę obstawiam, że głowa gdzieś blokuję. Teraz mam 2 podejście z clo bo czasami mam cykl bezowulacyjny.
Kochana 2 cykl z clo i oceniasz kobiety ktore faszeruja sie chemia,zastrzykami po 3/4 miesiaca. Jak idziesz do gabinetu i dowiadujesz sie ze na owulacje nie ma szans bez porzadnej chemi to nie dziw sie ze potem wszystko kobiety przezywaja. Po tym co ty masz brac to moje jajniki nawet nie drgnely. Dopiero inne tabletki plus zastrzyki takie jak do in vitro pobudzily je do pracy ale tez pobudzily bole glowy ,uderzenia goraca i uciazliwe mdlosci. Bylas kiedys na l4 z powodu bolesnej owulacji wywolanej chemia? Wiecej pokory kochana

reklama
Do góry