reklama
Tola81
Fanka BB :)
Oh to mojej do brawo czy przybijania piatki daaaaleko. Na stanie nasze dzieci maja czas, im pozbiej tym lepiej. Nie ma sie co martwic. A jak pelza to chyba juz niedlugo zacznie raczkowac. Moja pierwsze kroki miala 4 marca, pozniej dwa tyg przerwy, bujanie, czworakowanie na dloniach i stopach a dopiero pozniej na kolanach.
patka90.02
O to moja tylko się przekręca i odpycha się nogami jak leży na plecach. A na brzuchu leżeć nie lubi i jest taki płacz że szok... Ale jest bardzo wesoła sle też i nerwus straszny.
ewelinka10425
U nas nadal bez raczkowania ale co się dziwić jak nasz Wiktorek jest dzieckiem prawie ciągle na rękach noszonym a ma już 7.5 miesiąca, także mógłby już zacząć się sam przemieszczać za to 4 zęby już są no i biega jak pod pachy się go trzyma, przybija piątkę i patrzy w okno jak się pytamy gdzie jeżdżą brum brum
tekila85
E tam! Każde dziecko zrobi wszystko w swoim czasie. Jedne w wieku 10 miesięcy będzie chodziło a inne poczeka jeszcze z pół roku i będzie dobrze.
Dla dziecka tak naprawdę ważne jest aby wszystko robił jak najdłużej bo nigdy już tych partii ciała nie będzie mogło ćwiczyć[emoji39]
Dzieci to nie szczury, żeby robić wyścig[emoji52]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Dla dziecka tak naprawdę ważne jest aby wszystko robił jak najdłużej bo nigdy już tych partii ciała nie będzie mogło ćwiczyć[emoji39]
Dzieci to nie szczury, żeby robić wyścig[emoji52]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Tola81
Taaa.
Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma.
Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma.
reklama