reklama
Moj sie kula i smieje w glos a dzisiaj mnie przedrzeznial. Zakrztusilam sie i zaczelam kaszlec a ten w smiech i tez zaczal udawac ze kaszle
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć dziewczyny ;-)
Mój też zaczął od paru dni się głośno śmiać, działają na niego łaskotki po brzuszku i jak udaje ze jem jego nóżki lub rączki i taki odgłosem mniam mniam, :-)
Ale też stał się strasznie marudny, praktycznie muszę mu poświęcać 100% uwagi jak nie śpi, i nie wiem czy to minie, czy jak będzie trochę starszy to może bardziej zajmie się zabawkami :-S
A ja u was maluszki się już przekrecaja?
Bo u nas jak narazić to w prawą stronę, a rehabilitację zaczynamy dopiero 13 tego.
Mój też zaczął od paru dni się głośno śmiać, działają na niego łaskotki po brzuszku i jak udaje ze jem jego nóżki lub rączki i taki odgłosem mniam mniam, :-)
Ale też stał się strasznie marudny, praktycznie muszę mu poświęcać 100% uwagi jak nie śpi, i nie wiem czy to minie, czy jak będzie trochę starszy to może bardziej zajmie się zabawkami :-S
A ja u was maluszki się już przekrecaja?
Bo u nas jak narazić to w prawą stronę, a rehabilitację zaczynamy dopiero 13 tego.
ruda1991
Fanka BB :)
My również już jemu warzywa a co do nóżek to jeszcze nie ale za to raczki i wszystkie zabawki wkłada do buziMy jednak jemy juz warzywa i moja córcia bardzo je lubi:-) co do glosnego śmiechu to juz od kilku tygodni podczas zabawy sie smieje;-) a juz jedza nozki wasze pociechy?
Moj chyba ma za duzy brzuch zeby nogi do buzi wsadzic [emoji23]
reklama
patka90.02
Fanka BB :)
Oj to współczuje a czemu to nie spi?