reklama
patka90.02
Fanka BB :)
U mnie tylko pada i wieje ale spacerek dzisiaj zaliczony. Ten spacer to jest dla mnie chwila wytchnienia i spokoju bo mała śpi.
Wiktorka88 O
Chcialabym od czerwca/lipca ale zobaczymy czy moejsca bbędą bo fakt ciężko najwyzej nianie jakąś poszukamy
Wiol86
Mom, jak to możliwe, że w prywatnym takie terminy? Szok!
U nas akurat do prywatnego można się dostać prawie z miesiąca na miesiąc, nawet do tych fajniejszych. Przerażają mnie tylko te choróbska wszystkie, trzeba będzie mieć pewnie jeszcze jakąś nianię w zanadrzu, żeby nie chodzić na zwolnienia non stop :/
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas akurat do prywatnego można się dostać prawie z miesiąca na miesiąc, nawet do tych fajniejszych. Przerażają mnie tylko te choróbska wszystkie, trzeba będzie mieć pewnie jeszcze jakąś nianię w zanadrzu, żeby nie chodzić na zwolnienia non stop :/
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
My jeszcze z katarem walczymy ale powiem wam ze katarek jest rewelacyjny! A maly potrafi sie nawet smiac podczas czyszczenia noska [emoji16] caly czas mamy zalegle szczepienia...ale co zrobic jak ma katar . Nas na szczescie zlobek ominie bo jak wroce do pracy to malym sie zajmie babcia. Czy Wasze dzieci tez ciagle jedza w nocy po dwa razy? U nas sporadycznie jest jedno karmienie...klocek moj juz ma kolo 7 kg!
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
anuleczkab
Inka u nas i 3 karmienia w nocy a w ekstremalnych przypadkach 4... waga ok. 7,5 w tym momencie a ja już ledwo zipie
[emoji1] dzieki za tego posta kochana !!!Inka u nas i 3 karmienia w nocy a w ekstremalnych przypadkach 4... waga ok. 7,5 w tym momencie a ja już ledwo zipie
patka90.02
Oj u nas potrafią być karmienia co 2 godziny. A wczoraj poszła spać o 1:30.
reklama
Wiktorka88 O
U nas tez karmienia z 2/3 w nocy a młoda waży 6 kg