reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
mnie wzrusza taka wiez pokazana w reklamie alegro, placze na niej jak bobr, nawet teraz jak pisze lzy mi w oczach staja jak słyszę tego dziadka mowiacego do czarnoskórego dziecka : cześć , jestem twoim dziadkiem

Patrish ladna jest ta reklama ale gdzies mi sie rzucilo w oczy w necie ze jakies juz bylo oburzenie w sprawie tej reklamy o jakis rasizm niewiem bo ja tam nic zlego nie widze:)

A fakt coś tam się było takiego, że niby zła.. Ale mi się tez podoba :-) taka miłość tego dziadka:-)

Beatka jak odpalasz ta aplikację to najpierw klikasz na ten czerwony plus a następnie Edytuj.
Jak juz wybierzesz zdjęcie to kilkasz na dole opcje Dodaj zdjęcie i wybierasz to drzewko. Do góry w prawym rogu kilkasz ADD1 żeby się dodało. ( tylko najpierw poszukaj w Google taka grafikę drzewo z korzeniami koniecznie czarno białe i ściągnij na telefon )

Wybierasz to się drzewko i pokazuje się na tym zdjęciu.
Następnie widzisz opcje Przezroczystość i ustawiasz na małą i tak obracasz i dopasowujesz drzewko, żeby było dobrze i do góry w prawym rogu zatwierdzasz.

Dodaj wybierasz z opcji pod zdjęciem Magia, i wybierasz z dostępnych opcji a ona zmienia zdjęcie. :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Patrish ladna jest ta reklama ale gdzies mi sie rzucilo w oczy w necie ze jakies juz bylo oburzenie w sprawie tej reklamy o jakis rasizm niewiem bo ja tam nic zlego nie widze:)
To tylko w Polsce jest możliwe ciekawe co by się działo jakby dziadek w drzwiach witał dwóch mężczyzn z dzieckiem na rekach

reklama
Do góry