reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

tekila czyli dont panic i jest wszystko w normie[emoji14]zapytam i tak co i jak gina. bo lipa z takim naskorkiem chodzić ale nie chce sutkow popsuć[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Możecie już teraz smarować maltanem ;)
Ja po każdym prysznic smaruje się cała oliwka i splukije (nie lubię czekać aż balsamy się wchlona) skóra jest nawilżona i nie nam problemu z przesuszeniem ciała w tym sutkow ;)

To spróbuj z maltanem :) można stosować w ciąży ... powinno pomóc :) lepiej już teraz je ogarnąć bo początki kp nie są dla sutkow łaskawe; ) będziemy zagryzac ząbki przy podawaniu cyca ;)

Tekila udanego wyjazdu życzę:)

Ale ta pogoda jest ostatnio okropna. ciągle się zmienia a dziś niebo zachmurzene a moja Mała chyba nie lubi takiej pogody i jest strasznie leniwa wtedy. Najgorsze że człowiek nie wie czy dziś na dziecko znów ma wpływ pogoda czy może coś się dzieje.

reklama
U nas z kolei slonko i upał moja w nocy dala popis, s teraz faktycznie spokoj. Też sie właśnie zastanawiam czy to ppgoda czy coś się dzieje.... mnie od kilku dni potwornie boli brzuch, nawet nie tyle co boli co ciągnie. Okropnie nieprzyjemne uczucie. Mam tez wiecznie uczucie pelnosci w brzuchu. Nie panikuje bo bylam w piatek u lekarza i mówił, że teraz dziecko intesywnie wzrasta i macica sie rozciaga, ale wiecie jak to jest. Tylko cos zaboli i czlowiek najchętniej by na pogotowie jechal

Do góry