reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

tekila współczuję :/ w ciąży cie tak dopadło? ponoć jak się w ciąży pojawia to po porodzie odpuszcza ale musi to być mega nie komfortowe. .. 3godziny... niezły trening ;) oby twoje dzieciątko po urodzeniu spało więcej i dało co odspac trochę ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczynki ja byłam dziś w smyku u nas calkiem dużo rzeczy jeszcze. Dla chlopcow duzo wiecej niz dla dziewczynek. Ja kupilam 2 pary spodenek i body z krotkim. Niektórych rzeczy ceny przerażają. Takie malutkie bluzy za 60 zl? Trochę przesada jak dla mnie. A z wyprzedaży spodenki za 15/20 :) Nasza ostatnio dostała swoje pierwsze conversy :p Tekila fakt wyobraźnię masz mega ;)

Cześć dziewczynki ja byłam dziś w smyku u nas calkiem dużo rzeczy jeszcze. Dla chlopcow duzo wiecej niz dla dziewczynek. Ja kupilam 2 pary spodenek i body z krotkim. Niektórych rzeczy ceny przerażają. Takie malutkie bluzy za 60 zl? Trochę przesada jak dla mnie. A z wyprzedaży spodenki za 15/20 :) Nasza ostatnio dostała swoje pierwsze conversy :p Tekila fakt wyobraźnię masz mega ;)
Pokaz mi te conversy Wiki pewnie maluskie takie co?:)
A u mnie w smyku na odwrot wiecej dla dziewczynek,ale mysle czy sie tez jeszcze nie wybrac cos wylapac z tych przecen bo tak jak Wiktorka piszesz ceny normalne przesada:/

Takie ło

Załączniki

• WP_20160722_14_52_44_Pro.JPG
    WP_20160722_14_52_44_Pro.JPG
    267 KB · Wyświetleń: 73
Dajcie spokój z tym wyczytywaniem internetu. Jakby spanie na jakimś boku miało zabić dziecko, to raczej cywilizacyjnie byśmy nie dożyli momentu, kiedy można o tym przeczytać w komputerze :p
Dzień dobry :)
Żabic nie, ale slabiej pracuje jakas sledziona czy watroba i cos jeszcze, przy tym chyba gorsze krazenie.

A co do specyfikow to sok z pokrzyw pewnie ok ale podobno wszelkie herbatki z lisci np malin nie sa dobre. Wątrobke tez jecie?

Ja jadlam watrobke raz w ciazy. Ze trzy razy mizerie ze smietana taka od krowy. Zwykle spie na prawym boku bo mi tak wygodnie. Herbaty pije czerwone, zielone, miete, pokrzywe ale chyba niczego w nadmiarze. Z zakazanych rzeczy pije codziennie kawe z lyzeczki. Wiecej grzechow nie pamietam :p

reklama
Do góry