reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Dzień dobry...
noc miałam tragiczną :( co chwila się budzilam. .. biodra mnie bolą masakrycznie, do tego twardnial mi brzuch. .. pobolewal jak na okres. . plecy tez bolą w krzyżu. ... masakra jakaś :(
ogólnie klucie czuje w środku. .. w podwoziu i zastanawiam się czy to nie szyjka. ..
aaa maruda z rana :(
normalnie staram się wszystko znosić dzielnie ale wczoraj w ciągu dnia też miałam tak samo wiec miałam nadzieję że noc będzie lepsza :( szczególnie ze musiałam lyknac nospe wczoraj... a gdzie tu do października :(

zaraz wstanę i sniadankiem poprawie sobie humor :) i przestanę narzekać hihi

mam nadzieje ze u was nie jest tak źle i nic was nie boli :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

tekila nie ma czegoś takiego jak nadmiar czytanych książek :D książek nigdy nie jest za dużo. one zawsze są w ilościach wystarczających no chyba ze są niedobory to wtedy jest nie wesoło ;)
moi najbliżsi częściej słyszeli "aaa nie mam co czytać " z moich ust niż "nie mam się w co ubrać " :D

Dzień dobry Życiowa ☺ u mnie biodra to też udręką.
Najgorsze że skraca mi się szyjka jest małe rozwarcie i muszę leżeć ale na szczęście tam nic nie boli i nie kluje.
Dziś muszę wstać i jechać na małe zakupy bo zostaliśmy bez telewizora a mój mąż wtedy jak bez ręki.
Mam jeszcze całą suszarkę bialych ubranek do uprasowania. ☺
Miłego Dnia październikówki

Życiowa oczywiście zgadzam się z Tobą :-) ale jak widać na pewne umysły książki wpływają tak a nie inaczej :-) pomijam kwestie, że po literaturze XVIII wiecznej potrafię godzinami gadać ówczesnym językiem i ludzie się dziwnie na mnie wtedy patrzą :-) :-) :-)

Co do nocy do dziś pobiłam rekord i zasnęłam dopiero o 6!!!!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

tekila to musi być ciekawe doświadczenie rozmowa z tobą po tych lekturach ha ha

o matko o 6?!?!
to ja nie mam co narzekać w takim razie[emoji14]a co się dzieje ze tak długo spać nie mogłaś?

reklama
Życiowa tak to bywa ciekawe :-) to mi się załącza tak samo z siebie jakbym nie mogła wyjść z tego świata :-)-

No mój zespół niespokojnych nóg daje czadu coraz bardziej... i na myśl o kolejnej nocy .... Ale przynajmniej mój organizm nauczył się funkcjonować całkiem nieźle po 3h snu :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry